Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Români, aveți grijă ce conducători vă alegeți!

alegeri-vot

Dosarele si condamnarile ultimilor ani arata si descriu inclinatia unui sfert aproape din populatia Romaniei catre infractiune, catre procesomanie, catre grupuri de interese, catre criminalitate trasnfrontaliera, catre delapidare, catre inselaciune, catre coruptie si dezastrul general.

Un alt sfert sunt imigranti si nu sunt deloc bine. Cei mai multi chiar daca au imigrat isi duc traiul de pe o zi pe alta si nu se gandesc sa contribuie…doar cu bani trimisi celor de acasa. Chiar daca le este greu, acestia nu au de gand sa se intoarca, ori sa fie activi civic, astfel incat sa contribuie la insanatosirea sistemului politic romanesc.

Suntem in Romania, tara celor asistati, saraci si manevrabili pentru votul dat contra unor sticle la birtul din sat sau pachete la cantina sociala sub sanctiunea sistarii ajutorului social daca nu se pune votul pe un anume X.

Statisticile zilnice consemneaza mii de controale, zeci de mii de infractiuni constatate, indisciplina in trafic, permise luate, evaziune fiscala de ordinul miliardelor. Instantele sunt pline pana la refuz de cauze si amanari.

Politicul este decimat de coruptia generalizata si se zbate intre disparitie si reorganizare. Atacul la persoana este o obisnuinta in Romania, este foarte usor sa devii tapul ispasitor al comunitatii insa nici unul dintre romani nu poate genera o miscare  de schimbare a situatiei in care se regaseste tara.

In decurs de doi ani de la implementarea Educatiei Juridice ca proiect pilot…concluziile sunt dure. Individualismul blocheaza accesul celor multi la informatie. Bunastarea personala primeaza si privează pe ceilalti de accesul la educatie.

Situatia de la Bacalaureat continua sa ingrijoreze, accesul pe piata muncii este inca sub semnul imigratiei.

Actualii angajati romani sunt robii moderni, cei mai multi traiesc in mizerie, cu salariul minim pe economie insuficient pentru a acoperi  chiria lunara a unui apartament ori in cazul unei familii înseamnă deja EXTERMINARE.

Robert Williams

Citește continuarea pe news247worldpressuk.wordpress.com

Citește și:

Vrem schimbare dar niciodată a noastră

DEFINITII: Cum arată un lider adevărat

Distribuie acest articol Oficial Media
Share