Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ROMANIA ALINIATA HAOSULUI CELOR MAI TALHARITE TARI DIN LUME

cristi foto

Cristi Iordache – Romania, tara miliardarilor in care copiii mor de foame

IN TIMP CE MILIOANE DE COPII AI ROMANIEI MOR DE FOAME CU 42 DE LEI PE LUNA, SUTE DE POLITICIENI ROMANI SUNT MILIONARI IN EURO. Ce lege guverneaza Romania? Unde a ajuns mintea romanului de rand, daca poate asista lipsit de atitudine in fata acestui GENOCID?

In tari sud-americane precum Columbia, Venezuela, in tari africane ca Nigeria, Somalia si Congo, acolo am vazut si vedem  imaginile la care asistam astazi in Romania. Am ajuns in sfarsit sa ne aliniem haosului celor mai corupte tari din lume. Pe orice reprezentant al guvernului si al parlamentului il vei intreba de ce au romanii salarii de mizerie, de ce sunt atatia asistati social si someri, de ce un copil primeste 42 de lei pe luna, oricare dintre ei iti va raspunde ca aceasta este legea, ca produsul intern brut nu permite mai mult.

Ba permite, oameni buni!

Produsul intern brut se-mparte intre cele cateva sute care conduc tara si noi/voi cele cateva milioane. Asta a ajuns Romania! O tara sclavagista, exploatata de trei-patru sute de oameni. Vedem ca se fac cercetari si arestari pe banda rulanta, dar cate mii de miliarde de euro ati auzit ca s-au intors la buget in ultimii ani? Acestia sunt banii vostri. Simtiti vreun leu in plus in buzunar? Copiilor vostri li s-a adaugat macar 1 leu la cei 42?

Puteti sa va imaginati ca acesti corupti si asupritori nu stiu cum arata bancnota de un leu? Poate doar de la televizor si de pe google. Va vine sa credeti ca ei nu au tinut in mana o hartie de un leu sau de cinci lei? (Un leu si cinzeci de bani aveti pe zi pentru copilul vostru. Ce ii cumparati cu banii astia? Nu asta este munca voastra si nu acesta trebuie sa fie venitul vostru! Insa totul este trucat astfel incat sa ajungeti sa credeti si voi ca nu se poate mai mult.)

Miliarde de euro stau la cateva sute de oameni care au ajuns sa creada si ei ca ii merita.

Dupa lovitura de stat din 2011 Romania a intrat in colaps. La numai trei ani, in 2014, tarii noastre a ajuns sa-i fie epuizate aproape toate resursele. In sfarsit a pornit „vanatoarea de vrajitoare”, fara ca asta sa se resimta in buzunarele noastre, fara ca vreun prejudiciu sa fie recuperat. S-a recuperat uneori doar pentru a se imparti mai departe intre membri acelorasi  grupuri de talhari.

Cum va explicati faptul ca premierul Victor Ponta nu a fost niciodata intrebat nimic, ca un anume domn parlamentar face parte din comisia SRI si ca desi are afaceri si cu ei si cu statul, nu a fost niciodata intrebat nimic. Ce ziceti de demisia neasteptata a lui George Maior din fruntea SRI si de tacerea fostului presedinte Traian Basescu? Un spectacol ieftin pe care il urmarim ca pe un film indian. Patetic! Nici macar mafia nu mai este ce a fost candva. Corado Cattani n-ar putea fi personaj in filmul asta cu escroci de mana a doua, cu jefuitori neinstruiti care te talharesc la drumul mare.

Ne aflam in topul tarilor din lumea a treia si traim haosul celor mai crunte talharii si exploatari din istoria Romaniei.

A propos, RAFO Onesti se vinde la fier vechi. Mai avem ceva fier vechi prin tara? Daca nu, inseamna ca alocatia copiilor vostri va scadea sub 42 de lei. O sa muriti cu totii in mizerie, privind la opulenta celor care habar nu au cum arata bancnota de un leu, cei care se lafaiesc in miliardele de euro ale Romaniei post-revolutionare, in banii bunicilor, parintilor, in banii vostri si ai copiilor vostri.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin