Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Românii nu pot fi la nesfârșit imigranți ori în căutarea unor locuri de muncă prin lume

GERMANY-AGRICULTURE-HARVEST-STRAWBERRIES

Anul 1989 a însemnat pentru România și țările vecine o schimbare majoră, însă rezultatele sunt foarte diferite. Faptul că puteau munci pe bani nevisați în țările din VEST, atât românii cât și riveranii au înteles că integrarea nu este importantă ci interesul material pe termen scurt.

Această mentalitate și oportunitate a distrus  sentimentul de responsabilitate și implicare față de România ratând astfel șansa de a construi împreună cu ceilalți o societate puternică așa cum își dorește fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă și alături de beneficiile unei societăți dezvoltate.

Întrebările firești sunt …..cât timp vor mai fi românii pribegi? Cât timp românii își mai permit să contribuie la dezvoltarea altor economii dacă în România satele sunt goale, orașele sunt fantomă și forța de muncă este slab remunerată?

Munca în agricultură, în constructii, sanatate, transporturi…  a adus bani și a contribuit la dezvoltarea altor țări dar a slăbit atașamentul față de propria țară.

Robert Williams

Citește mai multe pe https://news247worldpressuk.wordpress.com/2016/11/04/romanii-nu-pot-fi-la-nesfarsit-imigranti-ori-cautatori-de-locuri-de-munca-in-lume/

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin