Schimbări și competiție în PSD Dâmbovița. Cine va candida pentru Consiliul Județean

PSD Dâmbovița continuă reorganizarea pe care și-a propus-o odată cu instalarea noii conduceri, iar la Conferința extraordinară din 26 februarie 2020 au avut loc numiri și preluări de noi atribuții de către membrii PSD, aduse în atenția publică de către Corneliu Ștefan, președintele organizației social democrate. 

Liderul PSD a mai anunțat că de la 1 martie, PSD Dâmbovița va intra în campanie electorală, unde toți aleșii locali vor ieși pe stradă în localitățile din județ și vor sta de vorbă cu oamenii pentru a le afla problemele și nevoile. Despre alegerile locale din luna iunie, Corneliu Ștefan a spus că nu exclude alianțele locale și că urmează să propună o echipă de negociere cu PRO România Dâmbovița, condusă de Adrian Țuțuianu.

”Am numit un purtător de cuvânt al organizației PSD Dâmbovița, Costin Cosma, un tânăr din Târgoviște cu 15 ani vechime în presa dâmbovițeană. Este un om care se implică în echipa PSD promovând toate proiectele noastre din punct de vedere politic și administrativ.

Și Tineretul Social Democrat Dâmbovița are un nou președinte interimar, și anume Vlăduț Nicolae, consilier județean și președinte TSD Aninoasa.

Am primit cu brațele deschise și pe domnul primar de la Crevedia, Petre Florin. Începând cu data de 26 februarie 2020, Petre Florin este membru al organizației PSD Dâmbovița. În același timp, la propunerea mea, domnul primar Petre Florin a preluat funcția de președinte al organizației PSD Crevedia, vechea conducere a organizației fiind dizolvată.” a precizat Corneliu Ștefan.

Competiție pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Liderul PSD Dâmbvovița a mai spus că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a început deja competiția, cea în care sunt înscriși Corneliu Ștefan și Alexandru Oprea, președintele în funcție.

„Pentru prima dată în 30 de ani, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, în Organizația PSD s-a deschis o competiție în care am intrat eu și președintele actual, domnul Oprea Alexandru.

Vom demara un sondaj la nivelul județului. În perioada următoare, în Biroul Permanent Județean, vom stabili și un regulament pentru cum se va vota de către colegii noștri pentru această funcție și în maxim două săptămâni vom anunța public candidatul din partea PSD Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Eu cred că este un gest de normalitate, un gest democratic. Competiția internă este democratică, binevenită pentru PSD Dâmbovița.” a mai declarat Corneliu Ștefan.

Precizări privind nominalizarea lui Florin Cîțu pentru conducerea Guvernului:

”Este o numire neserioasă, care nu este ancorată în realitatea României. Este omul care a împrumutat cei mai mulți bani. Parlamentarii PSD nu vor vota acest Guvern. Cred că trebuie să oprim această mascaradă, trebuie să începem să guvernăm pentru români.”

Mai multe detalii în video:


Editor: Miruna Lunescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share