Dumitru Lupescu, despre acțiunile sale în calitate de parlamentar de Dâmbovița

Deputatul USR Dumitru Lupescu a adus în atenția publică acțiunile sale în calitate de parlamentar de Dâmbovița. Fiind invitat de Radio România Actualități, președintele USR Dâmbovița a prezentat ascultătorilor câteva proiecte demarate de USR sub coordonarea domniei sale.

Lupescu

„Am canalizat activitățile pe monitorizarea activității Administrației Publice Locale, transparentizarea serviciilor acestora și a bugetelor, asigurarea îmbunătățirii cerințelor cetățenilor privind transportul local zonal și un mediu sănătos”, explică Dumitru Lupescu.

Citește și: Discriminare sesizată de deputatul Dumitru Lupescu!!!

Deputatul Lupescu despre Infrastructură

În acest sens, conform acestuia, intervenții au fost făcute și la Ministerul Transporturilor, „pentru centura ocolitoare Găești, pasarela peste calea ferata de pe DN61 și reluarea transportului pe calea ferată pe ruta Fieni – Pietroșița, astfel ca nordul județului Dâmbovița să nu mai fie izolat și să nu mai ducă la depopulare”.

Mai mult decât atât, parlamentarul a acționat în favoarea păstrării intacte a Platoului Bucegi în zona Piatra Arsă, unde, potrivit acestuia, „ primăria din Moroeni a dat undă verde unui ansamblu rezidențial pe zece hectare”.

„Astfel, împreună cu parlamentarii și cu oameni din zonă am fost la Piatra Arsă și am demonstrat că nu dorim construcții pe un areal în care există mediu neafectat de acestea.

Citește și: Soluții pentru criza medicilor, susținute de deputatul USR Dâmbovița

Proiecte de dezvoltare

La fel, am venit în sprijinul cetățenilor din zona Dâmboviței ca activitatea industrială din Priboiu- Vulcana Pandele să nu mai afecteze mediul prin poluare olfactivă și a Târgoviștei de către Combinatul de Oțeluri Speciale”, spune Dumitru Lupescu.

În cele din urmă, deputatul USR a menționat ca a demarat proiecte pentru „edificarea unor centre zonale de colectare legume în zona Lungulețu și a fructelor în arealul Voinești – Cândești”.

Deputatul Dumitru Lupescu – USR -, președintele organizației USR Dâmbovița, susține mediatizarea unei campanii continue de informare a românilor din Regatul Unit. În acest sens, Lupescu, sprijină demersul senatorului USR Radu Mihail”, ne informează din Manchester, corespondentul nostru, Roxana Iordache, U.K.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share