Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

Ce avem noi de făcut? Să fim alături de parlamentarii care cu adevărat ne susțin drepturile, să fim lângă cei care ne respectă libertatea și viața demnă. Astăzi Dumitru Coarnă a dovedit că oamenii nu sunt ”pulimea” care îi votează și încă ceva: ne-a arătat că se respectă pe el, că a rămas independent și se gândește la ce efecte poate avea în viitor, pentru el și cei dragi, o decizie opresivă.
#CONTRA introducerii certificatului verde

Deputatul a declarat: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

”Adevărata pace cere recunoaşterea drepturilor omului. Sunt pentru dreptul la opțiune, sunt pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenești, pentru respectarea drepturilor și libertățior dăruite de Dumnezeu. Eu, Dumitru Coarnă – deputat PSD Călărași, voi vota împotriva discriminării: persoane vaccinate versus persoane nevaccinate.
Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde. Doamne ajută!”
Deci acum este rândul nostru să le dovedim că nu sunt singuri. Ce avem de făcut? Like și felicitări la postarea de pe contul de facebook al domnului Dumitru Coarnă. Doar așa le vom dovedi celor care conduc țara că merită ceea ce și-au asumat în numele lor și al nostru.

Citește și:

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">