Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sebastian Marin: ”Viceprimarul în funcție face campanie electorală cu asfalt”

 IMG_4509
 În acest moment la sediul PNL Târgoviște are loc o conferință de presă susținută de Sebastian Marin si Honorius Motoc, prim-vicepresedintii organizatiei locale a PNL.

Sebastian Marin: “Am vazut ca pe domnul Stan l-a apucat harnicia în campanie. Domnul viceprimar face campanie electorală cu asfalt. Dupa 5 iunie domnul Stan nu va mai fi la primarie dar până atunci îi sugerez să meargă să intre în dialog cu cetățenii din cartierele în care sunt numai gropi.”

Domnul consilier Motoc a adus în atenție situatia financiară a liceelor din Târgoviște comparativ cu cele din alte localitati: ”Sistemul de normare are o alocatie standard care nu permite unitătilor mici de învățământ să își achite cheltuielile. Primaria si Consiliul local poate stabili comasarea unor unităti școlare pentru a se încadra în cuantumul acestor alocări. PNL își propune dezvoltarea de afterschool în unitățile de învățământ din Târgoviște. Ministerul învățământului și ministrul personal au anunțat ca va renunța la programul laptele și cornul, ceea ce îseamnă că trebuie să se creeze condiții pentru unitati afterschool”, a declarat profesorul Honorius Motoc.

Referitor la campania electorală, Sebastian Marin a amendat și apariția actualului primar interimar Cristian Stan în campusul Universității Valahia alături de Adrian Nastase și Victor Ponta, ignorând faptul că se asociază cu oameni condamnați sau cercetați penal și care de fapt sunt un simbol al corupției.

”Daca vorbim despre locuri de muncă mi se pare aberant să astepți un investitor care să creeze 3000 de locuri de munca, însă putem să chemăm 20 de investitori mai mici care pot oferi 100-200 locuri de muncă și astfel o să avem mult mai ușor 2000-2500 locuri de muncă”, a sugerat Sebastian Marin ca alternativa la mediatizatul Parc industrial.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share