Sfaturi pentru o poză perfectă chiar și când porți aparat dentar

Rețele de socializare precum Instagram, Snapchat, Facebook și multe altele sunt accesate zilnic de milioane de utilizatori. Toți își postează gânduri, idei și bineînțeles fotografii dintre cele mai interesante și frumoase. Dar mai poți obține o imagine uimitoare când ai aparat dentar metalic în gură? Sigur ca da.

Sfaturi pentru o poză perfectă

Zâmbetul – secretul unei poze reușite

Încercarea de a obține cea mai bună imagine fără a-ți folosi zâmbetul natural este imposibilă. Dacă ești începător în purtarea unui aparat dentar și nu te simți confortabil să zâmbești în timp ce îl porți, cel mai bun lucru de făcut este să exersezi. Acordă-ți puțin timp în fața oglinzii pentru a crea un zâmbet natural în timp ce ții spatele drept și capul sus. Gândește-te la o amintire care te face cu adevărat să zâmbești, te poate ajuta mult.

Evită să faci o fotografie folosind blițul

Întreabă orice pasionat de fotografie și îți va spune același lucru: lumina naturală este cea mai bună atunci când încerci să faci un selfie, iar blițul trebuie evitat pe cât posibil. Profesioniștii se bazează pe echipamente pentru a difuza blițul în mod uniform, dar o cameră sau un telefon obișnuit nu va avea această capacitate, iar blițul său va îmbunătăți doar liniile din jurul gurii și dinților. Cel mai bine te bazezi pe lumina soarelui pentru un aspect mai natural!

Asigură-te că îți cureți dinții și aparatul dentar în prealabil

Este important când porți aparat dentar să-ți speli dinții după fiecare masă, dar poți să faci un efort suplimentar și să lustruiești dinții înainte de o sesiune foto. Chiar dacă nu face o mare diferență, te vei simți mai confortabil și mai lipsit de griji știind că nu este nimic prins în aparatul dentar și că arată bine toată dantura, chiar și când ai o punte dentara. Bineînțeles că și gingiile trebuie îngrijite corespunzător. Gingiile sănătoase sunt secretul pentru un zâmbet frumos.

Nu te feri de cameră

Uită-te mereu la cameră și zâmbește când cineva decide să-ți facă o poză. Privind la aparatul de fotografiat, vei părea și mai prietenos, ceea ce va îmbunătăți fotografia în general. Psihologii au descoperit că toate zâmbetele sincere implică un fel de contracție a mușchilor din jurul ochilor. Acesta este adesea cunoscut sub numele de „zâmbetul Duchenne” și nu este un mecanism de care majoritatea oamenilor sunt conștienți, dar folosirea lui atunci când zâmbești va oferi chipului tău un aspect mult mai autentic de bucurie și fericire.

În concluzie, aparatul dentar nu trebuie să reprezinte o inconveniență în viața de zi cu zi. Dacă te confrunți cu probleme ortodontice, nu ezita să apelezi la specialiștii în domeniu, care te vor ajuta să găsești cel mai bun tratament pentru tine.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share