Ce sunt pariurile pe cornere

Sa joci mereu doar pariuri pe numarul de goluri sau doar pariuri de tip solist nu este o idee neaparat buna. Nu atat timp cat exista multe alte pariuri cu un potential major de castig pe care ai putea sa le incerci. Un bun exemplu in acest sens este reprezentat si de pariurile pe cornere, pariu care reprezinta si subiectul articolului nostru.

Drept urmare, daca ti-ai dori sa iti schimbi obiceiurile de pariere, sa castigi mai des dar mai ales sa descoperi ce sunt pariurile pe cornere, atunci cu siguranta acest articol te va ajuta sa iti indeplinesti obiectivele.

Iata, asadar, care este materialul pe care l-am pregatit special pentru tine pe tema pariuri pe cornere:

Tot ce trebuie sa stii despre pariurile pe cornere

Asa cum spuneam, pariurile pe cornere au un foarte mare potential de castig, dar totodata trebuie sa stapanesti bine acest principiu de joc, inainte de a te avanta in a plasa astfel de pariuri. Dar nu te ingrijora, poti gasi pe site-ul CasePariuriOnline.ro o multime de ghiduri utile ce te pot ajuta sa afli cum se joaca in mod inteligent acest tip de pariu.

De asemenea, in randurile urmatoare iti oferim si noi mai multe recomandari ce iti vor fi de mare ajutor ori de cate ori joci la cornere..

De ce sa joci pariuri pe cornere?

Inainte de toate, sa vorbim putin despre motivele pentru care ar trebui sa ai in vedere acest pariu. Ei bine, iata cateva motive care sigur te vor convinge si pe tine sa joci pariul pe cornere mai des:

  • Sunt cote bune, asa ca si castigurile pot fi excelente;
  • Gasesti pariuri pe cornere in ofertele celor mai importante case de pariuri;
  • Sunt usor de jucat;
  • Sansele de castig pot fi foarte mari, atat timp cat analizezi bine evenimentul inainte;
  • Sunt momente cheie in joc in care pariul pe cornere poate iesi castigator in doar cateva minute.

Suna bine? Ei bine, sigur te-ai convins ca merita sa incerci pariurile pe cornere mai des. Dar, nu paria inainte de a citi continuarea articolului nostru.

Ce sunt pariurile pe cornere?

Asa dupa cum bine o spune numele acestui pariu, obiectul principal al pariului il reprezinta numarul de cornere dintr-un meci de fotbal. Cu toate acestea, exista diferite moduri de a paria pe numarul de cornere.

In primul rand, poti paria ca intr-un meci vor fi peste/sub 4.5 cornere, de exemplu. De asemenea, mai ai posibilitatea de a paria pe numarul de cornere pe care una dintre echipe il va avea. Sau poti paria pe numarul total de cornere ce vor fi intr-o singura repriza.

Sunt deci mai multe optiuni interesante si mai ales cu potential mare de castig de care ar trebui sa profiti numaidecat. Dar cum sa joci pariurile pe cornere pentru a avea sanse cat mai mari de reusita?

Cum se joaca in mod corect pariurile pe cornere?

Ei bine, nu te avanta sa joci pariuri pe cornere la absoluta intamplare si mai ales la noroc, deoarece pot fi meciuri cu o multime de cornere dar si meciuri cu doar 2-3 cornere. Drept urmare, ar trebui sa fii atent atunci cand alegi meciul de fotbal pe care pariezi la cornere.

In primul rand, consulta statisticile. In anumite campionate, stilul de joc poate fi favorabil in cresterea numarului de lovituri de colt, in timp ce in alte campionate sunt meciuri de fotbal in care se ofera doar 2-3 cornere.

Exista site-uri ce iti ofera statistici foarte relevante in ceea ce priveste numarul de cornere obtinute de anumite echipe, asa ca nu ar trebui sa eziti in a le folosi. De asemenea, anumite case de pariuri iti pot oferi si ele informatii utile in acest sens.

Meciurile cu miza pot avea si ele multe lovituri de colt, la fel si meciurile mai putin echilibrate, cand doar una dintre echipe va ataca, iar portarul va avea de respins o multime de mingi care, cel mai probabil, vor ajunge in corner.

Tine cont de toate aceste informatii ori de cate ori alegi sa pariezi pe numarul de cornere dintr-un meci de fotbal iar astfel iti vei creste mult sansele de castig.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share