Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Solstitiul de vara este momentul in care se elibereaza puternic traumele si emotiile violente

solstitiu

”Mesaj de solstitiu de vara
Solstitiul de vara este momentul in care se elibereaza puternic traumele si emotiile violente. Cauzate de violente, agresiuni, violuri, etc. Este momentul in care energia feminina are putere maxima. De aceea, acest mesaj se adreseaza in special doamnelor.
Este pentru al doilea an consecutiv in care exact de solstitiul de vara ies la suprafata asemenea stari. Pentru ca ele sunt adanc implementate in constiinta colectiva si in AND. Trauma femeii de 2.000 de ani. Pentru majoritatea barbatilor este greu de inteles de ce exista aceste traume si de ce femeile le poarta cu ele. S-au adunat generatie dupa generatie. Incepand cu momentul in care am intrat in era patriarhala. Pentru a domina, barbatii au ales calea razboiului si a agresivitatii. Femeia a fost oprimata. I s-a oprit accesul la cultura. Era tratata ca cel mai de jos om. Nu se punea pret pe ea. Batuta. Vanduta. Violata. Admonestata verbal. Toate acestea s-au impregnat in mental si in AND. Si, s-au transmis generatie de generatie.
Copilul are tendinta de mic, la nivel inconstient, sa preia pe umerii sai poverile parintilor. Si asa, fiicele preluau durerea mamelor, a bunicelor, etc… Pare un lant fara sfarsit care poate lua sfarsit. De solstitiul de vara! Lucrati pe eliberarea oricaror traume, emotii, violente va vin in minte si integrati lumina si iubirea in voi. Este momentul in care se curata mult. Si, iertati!
P.S. In seara aceasta am auzit doua cazuri, povesti despre femei divortate care au fost violentate puternic. Coroborat cu starile pe care eu le eliberam si incepusem sa constientizez ca nu este o intamplare, al doilea an in care apar starile respective exact la solstitiu. Marturisesc ca nu am fost in situatia nefericita de a fi maltatrata de barbati, dar am constientizat ca am preluat asupra mea drama familiei. Preluare facuta si prin ADN si prin programele mentale sau prin emotiile transmise de femeile din neam cu care am interactionat sau preluate de mai departe catre femeile cu care am interactionat. Senzitivitatea mea excesiva a vrut sa le aline durerea si practic le-am preluat eu, in conditiile in care un copil nu este suficient de echilibrat pentru a descarca traumele/emotiile/starile negative. Inca nu are forta necesara. Iar cand mai este si sub acoperire, adica nu e constient de cine este, informatiile si campurile sale sunt si ele sub acoperire. Adica nu are putere mare de descarcare a ceea ce preia. Cele doua povesti au venit ca sa imi clarific ce am de eliberat.”

Dai Oryiana

Distribuie acest articol Oficial Media
Share