Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Spectacole-eveniment la Tony Bulandra

12noaptefinal

Regii, coregrafii si distributii de senzatie in cele doua piese de toamna tarzie.

Săptămâna 24-30 Noiembrie la Teatrul Tony Bulandra

Teatrul Tony Bulandra v-a pregătit o săptămână cu reprezentații care au rezonat mereu foarte puternic cu publicul târgoviștean, pline de emoție și de vitalitate, potrivite pentru a întâmpina iarna.

Joi, 27 Noiembrie

BACANTELE

Cel mai longeviv spectacol din repertoriul Teatrului Tony Bulandra, revine la Sala Mare, pentru ultima oară în acest an. În regia lui Mihai Măniuțiu, regizor laureat cu Premiul Uniter, spectacolul este unul din cel mai apreciate din teatrul românesc al ultimilor doisprezece ani, fiind câștigător al unor premii internaționale în Turcia și Macedonia. Este un spectacol intens, copleșitor, cu o coregrafie deja legendară – un adevărat tur de forță actoricesc.

Distribuția: Corneliu JIPA, Sebastian BĂLĂȘOIU, Liviu CHELOIU, Radu CÂMPEAN, Cristian OLARU, Ilie GHERGU, Maria NICOLA, Antonia IONESCU, Daniela Ruxandra MIHAI, Grațiela TEOHARI, Ioana FARCAȘ, Delia LAZĂR, Miruna VÂJU, Ana Maria CARABLAIS, Lăcrămioara BRADOSCHI

Sâmbătă, 29 Noiembrie

A DOUĂSPREZECEA NOAPTE

Spectacolul care a deschis stagiunea 2014/2015 la Teatrul Tony Bulandra, cea mai nouă adiție la programul „Atomul Shakespeare” și unul din cele mai bine primite spectacole din istoria teatrului nostru, A Douăsprezecea Noapte este o comedie cum numai Shakespeare putea să scrie. Ironia, umorul fin, comedia de situație și profunzimea emoțională a personajelor fac din acest spectacol un punct de referință în stagiunea din acest an.

Spectacolul este regizat de D-na Di Trevis, unul dintre cele mai importante nume ale spatiului teatral britanic, fiind prima femeie-regizor a Royal National Theatre, colaborând pe parcursul unei cariere de peste treizeci de ani cu Royal Shakespeare Company în dubla ipostază de actor și regizor. Ca pedagog și trainer, Di Trevis a susținut numeroase cursuri și ateliere de teatru la care au luat parte actori ca Gary Oldman, Kenneth Branagh și Rupert Everett.

Distribuția: Laura VASILIU, Elisabeta RÂMBOI, Liviu CHELOIU, Corneliu JIPA, Liviu PINTILEASA, Cosmina LIRCA, Virgil AIOANEI, Ștefan RUXANDRA, Costin CAMBIR, Iulia FERARU, Dan CLUCINSCHI, Mircea SILAGHI, Cătălin MAREȘ.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share