Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Stii ce inseamna “in-cerc”?

“O sa incerc asta, o sa incerc cealalta…O sa incerc sa fiu intr-un anume fel, o sa incerc sa fac alegerile potrivite, sa imi implinesc visele.” Asta spunem si auzim foarte des. Intrebarea este: daca incerci mereu, cand o sa si fii, cand o sa faci si cand o sa ai ceea ce vrei? Daca incerci mereu sa traiesti, cand o sa si traiesti cu adevarat?

“Incerc” inseamna in-cerc. Cand incerc, sunt in cerc. Ma invart pana ametesc, dar asta nu inseamna ca sunt in viata, ca imi urmez inima, ca fac ce simt. Inseamna doar ca ma mint sau ca evit sa-mi afirm adevarul, fata de mine si fata de altii.

 Cand spui ca incerci, maschezi nesiguranta, neincrederea, nehotararea, frica de a nu gresi. 

 Alegerile autentice sunt inabusite, in timp ce alegerea de a nu face nicio alegere este mereu prezenta. Cand spui ca incerci, de fapt alegi sa stai la intersectia dintre doua drumuri. Nu alegi niciunul, nu faci niciun pas inainte pe unul dintre ele. Doar incerci s-o faci. Ridici piciorul, dar nu-l pui niciodata jos. Daca l-ai pune, asta ar insemna ca faci deja.

Asadar, opreste-te din incercat si fa alegeri. Fii cine vrei, fa ce simti si alegi sa faci. Arunca-te, ai incredere! Iesi din cercul mental al fricii, si traieste! Fii treaz de-a binelea, intra in teren si joaca! Riscurile sunt mai mari, dar si bucuria e pe masura.

sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share