Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Strategie legală pentru angajații care refuză vaccinarea obligatorie Covid-19

Avocatul Gheorghe Piperea a oferit o soluție legală pentru angajații care refuză vaccinarea obligatorie Covid-19. Practic, după efectuarea un test negativ/ sau că s-a trecut recent prin boală, se va cere angajatorului, în scris, ”garanția că cei “imunizați”, care au pașaport sanitar, nu vă pot transmite boala. Patronul are, conform Codului muncii, obligația de a asigura siguranța salariaților la locul de muncă.”
Mesaj integral, Gheorghe Piperea:
”Să zicem că, în curând, nu veți mai fi primiți la muncă fără pașaport sanitar:
  • Faceți-vă un test care să arate că sunteți “negativi”/ați trecut recent prin boală.
  • Notificați în scris patronul că vreți să fiți în siguranță la locul de muncă. Cereți să vă dea garanție scrisă că cei “imunizați”, care au pașaport sanitar, nu vă pot transmite boala.
  • Arătați dovezi că, mai ales în țările cu grad mare de “imunizare”, încărcătura virală a “imunizaților” este egală sau chiar mai mare decât a celor ne-“imunizați”. Este plină presa, chiar cea oficial vândută cabalei farmaco-digitale, de exemple, mai ales din Israel, Marea Britanie și SUA.
  • Patronul are, conform Codului muncii, obligația de a asigura siguranța salariaților la locul de muncă.
  • Dacă nu vă răspunde la notificare sau dacă vă răspunde că nu vă poate garanta siguranța față de riscul infectării, rămâneți acasă pe timp nelimitat și încetați munca. Patronul trebuie să vă plătească în continuare, întrucât este în culpă contractuală.

 

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">