Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Avocat Piperea: Joe Biden și Fauci nu mai cred deloc că virusul a fost natural, ci că a fost scăpat (accidental sau nu) dintr-un laborator din Wuhan

Avocat Gheorghe Piperea, mesaj pe pagina de facebook:
„Pe toate gardurile și paginile de socializare scrie “informați-vă NUMAI din surse oficiale”.
În chestiuni de boală, care sunt atât de intime și de personale, te consulți cu medicul de familie, medicul personal, medicul de a doua sau a treia opinie. Te informezi de pe prospecte, ceri niște explicații de la farmacist. Când nu ai certitudini și nici soluții de la medic, citești ce îți pică sub ochi. Te informezi individual, înveți medicină, biologie sau genetică, dacă trebuie. Poate te consulți și cu psihologul sau duhovnicul.
Dar nu și în legătură cu covid-19. În acest caz, trebuie să te informezi NUMAI din surse oficiale. Nu de la medici (care nu sunt toți de acord cu “soluțiile” și informațiile oficiale), nu din rapoarte științifice, nu din articole de specialitate sau story-uri ale celor care lucrează sau au lucrat în Big Pharma și care sunt dispuși să dezbată – că așa e știința, că așa e medicina bazată pe dovezi. Că așa e societatea liberă și transparentă.
După inițiativa OMS, plină de incertitudine și conflicte de interese, toate autoritățile lumii au decis să se ia după China și, de aici, au rezultat informațiile oficiale și “resursele” temeinic testate de OMS, așa cum rezultă din atenționările feisbuc care apar automat, imediat ce într-o postare se evocă niște simple cuvinte, care nu implică vreo teorie a conspirației – covid, coronavirus, vaccin și toate expresiile inventate pentru a ocoli cenzura de pe net. Apropo de cenzură, niciodată în istorie nu s-a întâmplat ca simple cuvinte să fie considerate atacuri la valorile comunității, iar teoriile și faptele care contrazic “informațiile oficiale” să fie atât de ostracizate și satanizate. Pe baza acestei reguli anti-sociale și contrare ideii de medicină bazată pe dovezi (“informează-te doar din surse oficiale”, chiar dacă sunt false, manipulate sau cenzurate prin omisiune), o sumedenie de voci critice și treze au fost arse pe rugul totalitarismului sanitar.
OMS și autoritățile statale ale întregii lumi s-au bazat pe “informațiile oficiale” ale Chinei, cu toate că nici China, nici Rusia nu au fost crezute vreodată în totalitate (în mod cinic, CNN întreba astă vară “v-ați vaccina cu vaccinul lui Putin?” – remember?).
Ce informații au luat de bune toți berbecii lumii, împinși de la spate de Big Pharma și de bilgheiții vieții?
Că virusul a fost luat de la pangolin. Ba nu, de la liliac.
Că “nenorocita asta de boală” e fatală – poze și filme făcute cu drona în orașe pustii, uși sparte cu barosul și familii separate, chinezi care cădeau ca loviți cu leuca pe stradă.
Că masca este eficientă 100%.
Că vaccinarea în masă e singura soluție pentru a scăpa de pandemie.
Toți berbecii s-au dus după fenta chinezilor (care, btw, a câștigat cu doi lei controlul asupra majorității companiilor mixte chinezo-străine listate la bursă și au obținut creșteri economice de zeci de procente, plus mii de miliarde de dolari suplimentari în bonduri americane sau europene).
Iar acum, zi de zi, unii dintre ei descoperă că au fost berbeci.
Joe Biden și Fauci nu mai cred deloc că virusul a fost natural, ci că a fost scăpat (accidental sau nu) dintr-un laborator din Wuhan. Unul finanțat de americani și care utilizează tehnologie franceză, btw.
Din ce în ce mai multe rapoarte științifice arată că masca a fost inutilă (sau chiar nocivă), că distanțarea socială și carantina nu au salvat, ci mai degrabă au distrus psihologic o lume întreagă. Vaccinarea este ineficientă și, în plus, a deschis calea către un oribil apartheid sanitar.
Inutil să reamintesc ce poziție am avut în chestiunea acestei plandemii. Nu asta e important acum – esențial este ca vinovații să fie trași la răspundere.
Un articol din Wall Street Journal, ziarul stăpânilor (nelegitimi) ai lumii, afirmă răspicat că virusul nu a pătruns pe cale naturală în lume și în viața noastră și că lumea, de obicei sceptică față de pozițiile oficiale ale Chinei, de data asta s-a dus total după fenta Chinei. Cine o fi vinovat pentru asta? Oare bilgheiț? Oare Zuckerberg? Oare Brin și Page? Oare Bezos? Oare Biden și votanții săi? Oare Boris Johnson? Oare toate vedetele de la Hollywood?
Hm.
Mă interesează mai mult ce vor zice milioanele de români care nu doar că s-au dus după febra Chinei, dar au făcut din covid un zeu în numele căruia au cerut și desființarea credinței în Dumnezeu și arderea pe rug a celor care “nu cred în covid”. Oare vor avea niște introspecții, niște dialoguri cu ei înșiși? Probabil că nu.”
Sursa: Avocat Gheorghe Piperea, pagina de facebook

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share