Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Street Jam – primul festival de graffiti la Targoviste

 De 1 iunie, orasul Targoviste a gazduit numeroase evenimente, printre care si unul inedit al celor de la Street Jam, festival ce promovează arta urbană, organizat de Interact Club Târgovişte în colaborare cu Rotaract Club.

O echipa de tineri entuziasti ce imbina utilul cu placutul. Evenimentul nu a adus doar o pata de culoare ci a avut deopotriva si un scop caritabil, strangerea de fonduri pentru o tanara cu grave probleme de sanatate. Felicitam initiativa lor si ii asteptam cu urmatoarele evenimente.

Sterescu Andrei Bogdan, membru Rotaract Targoviste:

Scopul festivalului este sa largeasca orizonturile culturale ale oamenilor privind arta urbana. Promovam totodata un caz umanitar, este vorba de Ecaterina o fata cu diabet, aflata in  imposibilitatea de a merge.
Tema festivalului este „Timpul” , placile desenate vor fi date spre licitatie sau le vom dona unor gradinite din oras. Cei care deseneaza sunt veniti din toate partile tarii, doi sunt din Targoviste, au peste 20 de ani si practica  aceasta pasiune de mult timp. Au fost selectati dinainte sa vina aici de catre specialisti in graffiti. Este primul eveniment de acest gen din Targoviste.   

 


Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin