Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

SURPRINSA DE FLACARI IN PROPRIA LOCUINTA

O femeie in varsta de 57 de ani, din localitatea Valea Mare a avut parte de un sfarsit infiorator! Pe timpul noptii, locuinta acesteia a fost cuprinsa de flacari, iar damboviteanca a murit, cel mai probabil, intoxicata cu fum.
Femeia locuia singura, intrucat era divortata, iar cei doi copii sunt deja mari. In cateva momente casa a fost invaluita de un fum gros, iar vecinii au actionat imediat cu galeti si apa si au sunat la 112. Femeia a fost gasita fara viata in propriul dormitor. Vecinii au ramas fara cuvinte in fata acestui peisaj, desprins parca din filme. Acestia nu isi explica de la ce a pornit incendiul, insa sustin ca femeia avea probleme la un picior, obisnuia sa mai bea si ca este posibil sa o fi luat-o somnul cu tigara in mana.
„Toti vecinii au ajutat acolo. O femeie amarata, cine stie ce a facut…si-a facut focul sa isi faca ceva de mancare si i-a ars casa”, a declarat Gheorghe Ionescu – vecin.
„Umbla cam bauta, era cam bolnava…”, a declarat un alt vecin, Nicolae Oprea.
„Bea, bea…nu mereu, dar bea” – Ilie Cristea, vecin.
 Doua autospeciale de pompieri, de la detasamentul Gaesti si un echipaj SMURD au ajuns imediat la fata locului. Pompierii au stins incendiul, insa nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 57 de ani.
Catalin Nenicescu, de la Detasamentul de Pompieri Gaesti a declarat: „Incendiul este lichidat, dar, din pacate, exista si o victima de 57 de ani.” 
Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legisti, care vor stabili cauza decesului, dupa necropsie. Ancheta politistilor ramane deschisa, acestia cercetand o moarte suspecta.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share