03/08/2021

Toate informațiile despre virus plecate din China au fost controlate de Guvern

  • China riscă izolarea, dacă nu ajută la descoperirea originii virusului
  • SUA va continua propria anchetă, cu ajutorul serviciilor de informații
  • Toate informațiile despre virus plecate din China au fost controlate de Guvern

Presiunile asupra autorităților chineze devin din ce în ce mai mari. China riscă izolarea internaţională, dacă nu cooperează în ancheta privind originea virsului, spune consilierul pentru securiate din Statele Unite, Jake Sullivan.

„Președintele își rezervă dreptul, prin propriile noastre analize, prin toate eforturile comunității de informații pe care le-acerut și prin tot ce vom face cu aliații și partenerii noștri, să pună presiune pe toate fronturile, până când ajungem la originea modului în care acest virus a ajuns în lume și cine este responsabil pentru asta”, a declarat Jake Sullivan.

Tonul de la Casa Albă se ascute, deși Joe Biden a fost mult mai prietenos. La capătul întâlnirilor pe care le-a avut în Europa, a luat apărarea Chinei și a spus că autoritățile de acolo fac eforturi să coopereze.

„Se străduiesc mult să arate cum ajută lumea în termenii Covid-19 și ai vaccinului. Sunt lucruri pe care nu trebuie să le explici întregii lumi. Văd rezultatele”, a spus Joe Biden.

Le Monde însă nu remarcă această deschidere a Chinei, din contră, spune într-o analiză publicată în weekend că cele mai prestigioase publicații tiințifice ale lumii au fost manipulate de China.

Acestea nu au luat în calcul ipoteza originii de laborator a virusului decât anul acesta. Totul, în condițiile în care tot ce a fost publicat în China despre originea virusului a apărut doar după aprobarea guvernului.

sursa: https://alephnews.ro/

Final de carieră pentru Eriksen: A fost operat joi pentru instalarea unui defibrilator

Valeriu Gheorghiță: 35.000 de doze de vaccin AstraZeneca expiră în 10 zile

Avocatul Gheorghe Piperea blocat pe facebook: Nu voi accepta această absurditate totalitară!

CHINA acuză NATO de calomnie și de o continuare a mentalității RĂZBOIULUI RECE

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share