TOP 3 tipuri de cămăși casual pe care designerii le consideră un must have în garderoba oricărui bărbat

Casele de modă și brandurile celebre au creat colecții noi cu stiluri diferite de cămăși, culoare, croială, materiale folosite, decorarea anumitor elemente. Dar fiecare bărbat ar trebui să fie interesat de tendințele de cămăși bărbătești. Ce fel de cămăși pentru bărbați vor fi mereu la modă?

Cu siguranță, fiecare bărbat deține cel puțin o cămașă în dulap. Cămașa bărbaților a existat de zeci de ani și este una dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte pe care un bărbat le poate deține. În timp ce mulți dintre ei sunt sătui de a-și purta cămașa cu mâneci lungi la birou cinci zile pe săptămână, este timpul că aceștia să-și deschidă nasturii și să își suflece mânecile pentru a face loc cămășilor casual, care pot fi purtate după ce lucrul se termină.

TOP 3 cămăși ce și-au păstrat popularitatea de-a lungul timpului

Cămăși bărbătești din denim

Această țesătură este folosită pe scară largă în acest an, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, în toate tipurile de îmbrăcăminte: pantaloni, jachete, cămăși, rochii, etc. De fapt, în ultimii ani, suntem foarte obișnuiți să vedem aspectul denimului total.

Designerii cred că cel puțin o cămașă de blugi ar trebui să fie în garderoba fiecărui bărbat. Articolele de blugi au fost întotdeauna elegante și moderne. Cămășile la modă pentru bărbați sunt respectate și sunt cămăși speciale întrucât nu vor fi niciodată comparate cu cămășile obișnuite. Este important să alegi culoarea și densitatea corespunzătoare a cămășii denim. Cămășile denim bărbătești sunt un tribut adus modei.

Cămăși bărbătești în carouri

Alte modele de cămăși, cum ar fi cele în carouri, vor fi, de asemenea, în tendințe, indiferent dacă acestea sunt carouri mici sau mari. Dacă alegi carouri mici, aici vei găsi modele de cămăși de la Massini.ro în mai multe culori care sunt și vor rămâne în tendințe. Carourile sunt imprimeul favorit al designerilor. De-a lungul celor câtorva sezoane, putem vedea cum această tendință a fost amestecată activ în vestiarele bărbaților. Carourile ocupă o poziție de top în acest sezon. Acest imprimeu a devenit un clasic, iar aceste cămăși bărbătești sunt un element indispensabil al dulapului.

Cămăși bărbătești în stil militar

Cămășile moderne pentru bărbați sunt executate în stil militar modern. Culorile militare, cum ar fi kaki și măsliniu, și elementele cu inserții din piele vor fi populare în moda bărbaților din acest sezon. Această colorare este foarte actuală în timpul primăverii. În plus, țesătura densă, mânecile lungi și buzunarele nu te vor lasă să îngheți. Cămășile casual pentru bărbați vor fi în garderoba vedetelor de la Hollywood, și cu siguranță pe rafturile magazinelor.

Prin urmare, cămășile nu sunt doar pentru îmbrăcăminte formală. De fapt, abilitatea lor de a fi purtate atât în aspect oficial, cât și casual, este ceea ce le face o piesa de îmbrăcăminte atât de versatilă și elegantă. Obținerea unui aspect casual depinde de materialul și culoarea cămășii, precum și de combinația de costume. 

 

Sursă foto: Pexels.com

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share