Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

TOP 4 asigurari facultative care iti pot crea un grad sporit de siguranta

Indiferent daca iti place sa calatoresti mult cu masina sau cu orice alt mijloc de transport, daca esti familist sau nu sau daca esti tipul de persoana care investeste mult in proprietati, te poti bucura de toate realizarile tale, in siguranta, si poti obtine atat acces la servicii medicale complete, cat si protectie financiara prin intermediul asigurarilor facultative. Prin definitie, aceste asigurari sunt optionale si deservesc anumite categorii pentru care poti opta in functie de interesele tale. Mai mult decat atat, pot fi asigurate si ale proprietati sau persoane, pentru care tu ai putea fi raspunzator in sensul deteriorarii sau ranirii accidentale.

Oficial Media - TOP 4 asigurari facultative care iti pot crea un grad sporit de siguranta
Oficial Media – TOP 4 asigurari facultative care iti pot crea un grad sporit de siguranta

Iata cele mai importante asigurari facultative pe care le-ai putea contracta:

  •  In conditiile in care iti doresti acces la servicii medicale complete in sistemul privat, atunci poti opta pentru o asigurare privata de sanatate de la Asirom.ro, prin intermediul careia poti alege acoperiri suplimentare in vederea personalizarii pachetului tau de asigurare. O astfel de asigurare facultativa este destinata sa te protejeze impotriva celor mai frecvente riscuri care ar putea aparea in cazul unor accidente sau a unor imbolnaviri. De asemenea, exista optiunea sa poti coasigura si membrii familiei tale. Optional, poti include diverse pachete in asigurarea de baza.
  • Orice posesor de masina se ataseaza foarte tare de masina in care investeste si care face parte din viata lui, motiv pentru care te-ai putea considera inspirat daca iti vei face o asigurare facultativa CASCO de masina. Aceasta iti ofera protectie pentru foarte multe riscuri care pot aparea in calatoriile tale, dar si pe toata durata valabilitatii politei. O parte din principalele riscuri acoperite sunt lovituri, zgarieturi, daune produse de fenomene meteo sau incendii si chiar furtul autoturismului.
  • Oricine stie cat de mult trudeste si investeste in locuinta pe care o numeste ”acasa”. Iar, cand spui acasa, ai in viziunea ta intregul ansamblu, cu tot ce contine el, inclusiv prietenii care iti vin in vizita. Printr-o asigurare falcultativa a locuintei iti poti proteja proprietatea si bunurile personale si poti opta pentru diverse pachete de baza sau extinse, astfel incat ii poti proteja si pe toti cei dragi tie. Nu in ultimul rand, poti opta pentru asigurarea unor costuri urgente care iti pot asigura traiul temporar sau reparatii cu caracter iminent.
  • Daca te-ai gandit sa fii protejat impotriva celor mai frecvente riscuri, precum un accident sau o imbolnavire, ai putea beneficia de sprijin financiar printr-o asigurare facultativa de viata. Aceste tipuri de asigurari pot acoperi diverse riscuri, in astfel de situatii nefericite. Este tipul de asigurare care se incheie fara o examinare medicala prealabila si in care pot fi cumulate diverse pachete care iti pot oferi un grad de acoperire superioara, precum interventii chirurgicale, deces din accident, deces din orice cauza sau invaliditate permanenta.

Oricare dintre aceste tipuri de asigurari facultative iti ofera un confort psihic de siguranta si, in cazul producerii oricarui tip de eveniment care este asigurat, ai garantia ajutorului financiar sau, dupa caz, medical, care te vor ajuta sa treci mai usor prin aceste momente pe care le-ai putea intampina. Astfel, te poti bucura, in siguranta, impreuna cu familia sau prietenii tai, de toate realizarile tale.

Sursa foto: Pexels.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share