Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Au fost premiate trei instituții de învățământ din Dâmbovița

Ministerul Educaţiei a premiat astăzi, la Palatul Parlamentului, cele 90 de unităţi de învăţământ preuniversitar câştigătoare la a XVII-a ediţie a Competiţiei Naţionale „Şcoala Europeană”. Doamna deputat Carmen Holban a participat la această premiere in care au fost castigatoare si trei școli din judetul Dambovita.

Carmen Holban

Un număr de 131 de unităţi de învăţământ preuniversitar din 36 de judeţe şi din Municipiul Bucureşti s-au înscris la această ediţie.

Citește și:

Carmen Holban: „Zi plină de evenimente, astăzi, la Zilele Județului Dâmbovița!”

Primele locuri au fost ocupate de Şcoala Gimnazială ‘George Vâlsan’ din Amara (cu 196 de puncte), Liceul de Arte ‘Ionel Perlea’ din Slobozia (cu 195 de puncte), Şcoala Gimnazială nr. 10 Suceava (cu 193 de puncte), Colegiul Tehnic ‘Laţcu Vodă’ Siret (191 de puncte) şi Şcoala Gimnazială ‘Constantin Parfene’ din Vaslui (190 de puncte).

Deputat Carmen Holban:

 

Cu mândrie, astăzi, am asistat la Palatul Parlamentului la acordarea premiilor competiției „Școală Europeană” 2022.

𝑻𝒓𝒆𝒊 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒊𝒕𝒖𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̦𝒂𝒎𝒂̂𝒏𝒕 𝒅𝒊𝒏 𝒋𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒖𝒍 𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒂 𝒂𝒖 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒊𝒕 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒅𝒊𝒔𝒕𝒊𝒏𝒄𝒕̦𝒊𝒆:
🎗 𝑺̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝑮𝒊𝒎𝒏𝒂𝒛𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝑵𝒓. 𝟏 𝑴𝒐𝒓𝒆𝒏𝒊 – 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒏𝒇𝒊𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆;
🎗 𝑳𝒊𝒄𝒆𝒖𝒍 𝑻𝒆𝒐𝒓𝒆𝒕𝒊𝒄 „𝑰𝒂𝒏𝒄𝒖 𝑪. 𝑽𝒊𝒔𝒔𝒂𝒓𝒊𝒐𝒏”, 𝑻𝒊𝒕𝒖;
🎗 𝑳𝒊𝒄𝒆𝒖𝒍 𝒕𝒆𝒐𝒓𝒆𝒕𝒊𝒄 „𝑷𝒆𝒕𝒓𝒖 𝑪𝒆𝒓𝒄𝒆𝒍” 𝒅𝒊𝒏 𝑻𝒂̂𝒓𝒈𝒐𝒗𝒊𝒔̦𝒕𝒆.
🇪🇺 „𝑺̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂̆ 𝑬𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏𝒂̆” este un titlu pe care instituțiile de învățământ îl obțin doar dacă acestea demonstrează că managementul este unul coerent, că se pliază pe nevoile și cerințele comunității.
👏 Este meritul tuturor #cadrelor didactice implicate în programele europene din educație, dar și a formării profesionale Erasmus+. Iar acest lucru se va vedea și în rezultatele pe care le vor avea # elevii celor trei instituții de învățământ dâmbovițene!

Şcolile câştigătoare primesc alături de certificatul „Şcoală Europeană” şi o sumă de 5.000 lei care va putea fi folosită pentru dotări.

Certificatul „Şcoala Europeană” este valabil trei ani, apoi unitatea de învăţământ va trebui să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.

Pentru ediţia din acest an au fost luate în considerare activităţile şi proiectele desfăşurate în perioada septembrie 2019 – iulie 2022.

Citește și:

Deputat Carmen Holban în mijlocul copiilor de ziua lor

Prin această iniţiativă, care a fost lansată în anul 2004, Ministerul Educaţiei încurajează şi motivează participarea unităţilor de învăţământ preuniversitar din România la programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale şi contribuie la dezvoltarea mobilităţii internaţionale şi la schimbul intercultural.

În total, la cele 17 ediţii ale competiţiei naţionale „Şcoala Europeană” au participat 2.290 de unităţi de învăţământ din ţară, 952 dintre acestea primind certificatul şi trofeul.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share