Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

“Toti am votat cu voi, cei de pe strazile din toate orasele”

10807008_10204341879159915_1470468625_n“Aseara eram cu totii conectati pe Facebook si cu sufletele la gura . Migrena comuna , 2 doliprane de 1000 mg si din nou pe Facebook. Indignare comuna cand au inchis sectiile, nervi, ni se face teama ca nu am votat suficient, mai vrem sa votam, mai trebuie voturi.

In Romania au iesit din nou pe strada, la Bucuresti se indreapta spre guvern, violente, migrena din nou, se termina cu révolutie ?? Doamne !!!’ Vrem sa votam, sigur nu e suficient, ramanem, vrem sa votam, ai nostri sunt in strada, nu-i lasam. Ne inghitim lacrimile neputinciosi … Si de -acum? A inceput numaratoarea, dar fara votul celor care nu au votat? Numara ca si cum ei nu s-au prezentat la vot? Ca nu erau acolo? Am fost siguri ca nu am votat de ajuns, dezgustul era si el comun, credeam ca am pierdut , ca nu am facut suficient . . Discutam despre cum am pierdut , disecam sondajele, fruntile in maini ori palmele la gura …

Cand, in sfarsit am auzit rezultatulA fost ceva fenomenal. Nici azi nu ne-am revenit  si sigur nici maine, ori peste 5 zile. O sa ramana mai mult  probabil si atunci cand presa nu va mai scrie si toti vor intra in cotidian . Noi inca ne vom inghiti lacrimile de emotii pentru ca avem imprimate in noi toate imaginile si mesajele vostre. Nu stiu cat de multi au votat un partid, cat o cauza pe care ne-ati transmis-o . Cred ca putini au votat ACL  si cred ca si mai putini cunosc proiectul partidului. In schimb toti am votat cu voi, cei de pe strazile din toate orasele, am votat Partidul Pentru Romania Noastra, nu a lor . Nu pot sa exprim in cuvinte ce s-a intamplat aici. Nu s-au inventat cuvintele potrivite inca. Dar ar fi cuvinte puse la mai mult decat superlativ. Lacrimile din gat ne fac sa simtim cuvintele pe care nu le pot descrie . Uite steagurile , multi nu le-am pus bine inca. de dimineata ma uitam lung la ele cand beam cafeaua…”

Ina Bucur, Nice-Franta

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">