06/05/2021

Trebuie să privim întotdeauna spre VIITOR

Secretarul general adjunct, al NATO Mircea Geoană,  participat vineri la Conferința de Primăvară, organizată de Atlantic Forum, în care a vorbit despre  contribuțiile importante pe care tinerii le aduc Alianței.

Acesta a spus că ”tinerii profesioniști joacă un rol crucial în conturarea viitorului NATO și în apărarea valorilor libertății, democrației și statului de drept ale Alianței”

NATO Deputy Secretary General, Mr. Mircea Geoană participating in the Spring Conference, organised by the Atlantic Forum.

El a evidențiat eforturile recente de implicare a tinerilor în activitatea NATO, inclusiv prin intermediul primului Summit al tineretului din Alianță, participarea tinerilor profesioniști la dezvoltarea inițiativei NATO 2030 și noul program NATO pentru tineri profesioniști.

Dl Geoană a subliniat, de asemenea și care este importanța unității și a unei puternice legături transatlantice în construirea unor societăți mai rezistente și în menținerea avantajului tehnologic al NATO. Secretarul general al NATO  subliniat ”că trebuie să privim întotdeauna spre viitor, pentru a menține securitatea celor un miliard de oameni care trăiesc în țările NATO”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share