19/06/2021

Fost polițist: Mi s-a oferit o suma de bani să-mi declar soția moartă de COVID!

Gabi Dumitrescu este un fost polițist, recent și-a dat demisia din Poliția Română pentru că nu amenda oamenii pentru nepurtarea măștii de protecție, considerând total ilegal acest lucru. Vezi mai multe detalii AICI.

Sătul deja de suferința îndurată, Gabi Dumitrescu a postat pe 30 martie, un mesaj pe pagina sa de facebook, prin care descrie povestea dramatică prin care a trecut. Îl felicităm pentru curajul de a vorbi, mai ales că este un om din sistem, iar ei foarte rar reușesc să mai rămână ”oameni”.

Nu știm dacă mai șochează sau nu, mărturiile prin care rudele au primit sume de bani de la spitale să-și declare morții ”de COVID”, pentru că aceste informații circulă încă de anul trecut, de la primii decedați.

Și Gabi Dumitrescu a fost ”rugat” cu suma de 3.500 de lei de către medici, pentru a-și declara soția care a murit în urma unui infarct, ca fiind decedată de COVID.

Urmăriți mărturia tulburătoare:

”Pentru cei care spun că la protestele din zilele astea participă oameni ,,tâmpiți”, ,,spălați pe creier”, le doresc din tot sufletul să nu treacă niciodata prin ce am trecut eu!

Nici nu aveti idee ce necaz a avut Găbiță al vostru, din momentul în care mi-a murit soția! Soția mea a murit din cauza unui infarct iar imbecilii de medici au vrut să o treaca cu Covid (mi s-ar fi oferit suma de 3.500 lei)...

Am refuzat din start! Pentru ca am refuzat și ei crezandu-se mari șmecheri, au vrut să o treaca fără acordul meu cu Covid!

Am fost anunțat de un alt medic din cadrul spitalului, cu care ma stiu de mai bine de 15 ani si mi-a spus de acest eveniment! Doar cu ajutorul unui avocat am reușit până la urmă să fac sa nu fie trecuta cu Covid!

Oricum pentru cele întâmplate pe medic l-am dat în judecată…Nu mai suport ca niste criminali sa se creada salvatorii României! Nu mai suport…Sunt satul!

Am doi băieți și să ferească Dumnezeu să li se întâmple ceva, ca ma jur ca de mână mea nu scapă nimeni! M-ati adus la limitele răbdării cu toate tampeniile astea despre virus!

Eu nu mai cred în nimic despre acest virus! Este o mascarada care are ca scop atacarea drepturilor cetățenești! In rest totul e o mascarada…!” a scris Gabi Dumitrescu pe pagina de facebook.

 


Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share