Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Trei minute de video: Toată lumea știe dar nimeni nu recunoaște

În ciuda neclarităților definiției finalului pandemiei și a tonurilor ei diferite, cu siguranță sfîrșitul anului 2022 a găsit societatea noastră desprinsă de necazurile ei. Și această bornă de trecere ne oferă îndrăzneala să privim pentru prima dată detașați filmul de groază pe care l-am trăit și să accentuăm câteva dintre calitățile pe care personajele principale, societatea românească și sistemul ei sanitar, le-au arătat de-a lungul lui, comenteaza un distins jurnalist.

Toată lumea știe dar nimeni nu recunoaște

Viața socială în pandemie, atît de ciudată în desfășurarea ei în perioadele de izolare și restricții, cu toate învrăjbirile aduse de coronavirus, nu a cunoscut violențe à la Tarantino. Compasiunea publică nu a obosit înainte de vreme, emoțiile contradictorii ale românilor au găsit un echilibru și am reușit să ieșim din cei doi ani cu un apetit sănătos pentru viitor, scrie autorul în Dilema Veche.

Nu voi cita mai mult pentru că nu merită atenția noastră. Ceea este cu adevărat valoros se află în inocența glumelor, în ”caterinca” lui Caragiale, acestea sunt adevăruri de nezdruncinat care nu vor putea fi contrazise niciodată.

Las spre analiza privitorului două scurte clipuri care au făcut înconjurul lumii, care sunt create atât la bogați cât și la săraci, indiferent de limbă, cultură și culoarea pielii.

Continuarea: Partea a doua, 52 de secunde

Doctor Adina Alberts: Cea mai formidabilă farmacie este situată în creierul nostru

Ford vrea să producă mașini care îl vor ”sabota” pe proprietar până la plata ratelor

Dan Negru, despre eliminarea caselor de marcat: De fapt suntem toți păcaliți, ăsta nu e progres!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share