01/04/2020

Hillary Clinton and Donald Trump are tightening their grips on the Democratic and Republican presidential nominations.

 

Lupta pentru conducerea uneia dintre cele mai mai puteri ale lumii contemporane se dă anul acesta între reprezentantul Partidului Republican – Donald John Trump și cel al Partidului Democrat – Hillary Rodham Clinton 신의 한수 귀수편.

Alegerile prezidențiale din SUA și perioada premergătoare nominalizării candidaților celor două partide pentru poziția de președinte au scos la iveală frământările reale cu care se luptă poporul american astăzi Download the video to your pc.

Cu cât ne apropiem de data stabilită alegerilor din acest an, 9 Noiembrie, ambele partide își calculează reușitele, re-evaluează șansele, și își testează limitele, toate cu costuri uriașe Download Ubuntu vi.

Dacă nominalizarea lui Trump ca reprezentant al Republicanilor este încă un șoc pentru majoritatea americanilor și o surpriză neplăcută pentru mulți dintre susținătorii republicani, care sperau că succesul lui Trump se va disipa odată ce adevărații candidați (Cruz, Rubio sau Fiorina) își vor ascuții ghearele și vor dovedi că pot duce America mai departe cu un președinte republican 도로시. După două mandate democrate care în opinia multor americani au sărăcit clasa mijlocie, au împovărat economia americană și au dezbinat societatea în întregul ei, Republicanii se văd deja câștigători în alegeri openssl 다운로드.

În tot acest timp, democrații au avut de lucrat cu Hillary Clinton și Bernie Sanders, care din punct de vedere politic dispun de experiența necesară pentru a restabili echilibrul în SUA Download the flash file. Din această confruntare fosta primă doamnă a Americii a reușit să obțină susținerea Democraților și și-a început campania fiind susținută de actualul președinte Barack Obama Download Westworld Episode 1.

Alegerile din acest an s-au dovedit sursa celor mai violente mișcări rasiale de stradă pe care le-a cunoscut America în ultimii 70 de ani 팀뷰어 이전버전. Dezbaterile prezidențiale care aveau scopul de a forma o opinie concretă asupra ambilor candidați s-a transformat într-o șaradă televizată în care Trump a adus acuzații grave împotriva lui Clinton, de la omor, înșelăciune, încălcarea flagrantă a constituției până la fraudă electorală angularjs 2 다운로드. Clinton a fost un spirit mai temperat, nerăspunzînd acuzelor și încercând să ducă discuțiile din domeniul showbizului, unde Trump este campion, spre probleme mult mai serioase precum declinul economiei americane, terorismul, ISIS, și relațiile Americii cu partenerii de afaceri externi 로또나라 다운로드.

Veșnicele acuze aduse campaniei Clinton sunt legate în mare măsură de urmările “Episodului Benghazi”, dar și așa-numitele fradude ale Fundației Clinton cât și legăturile familiei Clinton cu bancherii de pe Wall Street și cu lumea arabă. Trump și-a sabotat singur șansele de a deveni următorul președinte american prin impulsivitatea caracteristică, lipsa de considerație față de femei, glumele făcute pe seama imigranților, a persoanelor de culoare, a homosexualilor și a minorităților. Clinton a punctat în domenii care țin de partea socio-economică, iar timpul petrecut în politică face ca balanța să încline în favoarea ei. Ceea ce Trump ori Clinton vor avea de făcut în următorii ani, indiferent de cine va ieși învingător în noiembrie e să reclădească America plecând de la oameni. Va fi nevoie să re-așeze societatea americană în centrul preocupărilor lor politice și asta mai ales pentru că violența datorată armelor, crimele de stradă, sărăcia, lipsa locurilor de muncă, sistemul de sănătate, educația și rasismul au devenit o constantă care pune tot mai mult în pericol securitatea internă a cetățenilor și destabilizează credibilitatea externă a Americii.

 

Oana Stiff – Michigan, USA

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments