Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tu știi ce vrei de la o relație? Iată 4 lucruri care te ajută să-ți dai seama cum să fii mai aproape de iubirea perfectă

Fie că ești single sau ești deja într-o relație, este foarte important să fii conștientă de lucrurile care te fac fericită în relația ta. De foarte multe ori, o relație nu funcționează din cauza nesiguranței și a lipsei de comunicare. De aceea, înainte să ai o discuție cu actualul sau viitorul partener, trebuie să fii sinceră cu tine și să stabilești care sunt lucrurile care te deranjează și cele care îți fac plăcere. Într-adevăr, nu este întotdeauna un proces plăcut, deoarece este posibil să descoperi lucruri nu tocmai ideale, la care nu te-ai fi gândit până atunci. Odată ce ai stabilit aceste elemente, nu te sfii să vorbești despre ele deschis. 

 

Iată 4 modalități prin care poți descoperi cum să-ți îmbunătățești viața amoroasă!

  • Gândește-te la valorile personale pe care nu dorești să le compromiți

 

Valorile tale principale redau modul cum ar arăta viața pe care tu vrei să o trăiești. Bineînțeles, este imposibil ca tu și partenerul tău să fiți complet asemănători și să credeți fix în aceleași lucruri. Însă, trebuie să stabilești ceea ce este important pentru tine – prin urmare, o valoare de la care nu te-ai abate. De exemplu, dacă pentru tine este importantă onestitatea, nu vei accepta niciodată un partener care minte.

  • Vizualizează 

 

Mai știi când erai copil și visai cu ochii deschiși? Același lucru îl poți face ca să îți dai seama cum ai vrea să arate relația perfectă. Este relaxant și îți poate arăta lucruri surprinzătoare. Încearcă să fii imparțială și să accepți tot ce îți oferă subconștientul! Dacă nu ești obișnuită să faci asta, comandă cărți de dragoste de la Bookzone și lasă-ți imaginația purtată de poveste. Romanele de dragoste sunt captivante și ușor de citit, deci poți să afli ce îți place și ce nu, pătrunzând în colțurile tabu ale minții tale. 

  • Învață din fostele relații

 

Nu este cel mai ușor lucru de făcut, însă este necesar. Gândește-te la ce greșeli ai făcut în fostele relații și ce te-a deranjat la foștii parteneri și chiar prieteni sau rude. Din orice tip de relație ai ce învăța. Cel mai probabil, vei observa lucruri repetitive, care îți arată ce lucruri trebuie să eviți. 

  • Descoperă nevoile tale 

 

Se întâmplă foarte des să apară probleme în relație din cauza faptului că nu recunoști că ai anumite nevoi sau, dintr-un anume motiv, nu comunici cu partenerul tău despre ele. Astfel, se crează tensiune nedorită între voi. Într-o relație trebuie să se ofere și să se primească afecțiune. Dar fiecare are un limbaj al iubirii diferit și faptul că acest lucru nu se cunoaște te poate face nefericită și nemulțumită. De exemplu, iubitul tău îți face complimente în fiecare zi, dar tu îți dorești mai degrabă să te ajute la diferite treburi ca să-ți arate iubirea. Este foarte important să descoperi ce îți dorești și să nu-ți fie teamă să-i spui partenerului tău și, de asemenea, să afli și ce poți face tu pentru el.

 

Cu alte cuvinte, dacă îți aloci puțin timp de autodescoperire, cu siguranță te vei simți mai împlinită alături de partenerul tău sau vei știi ce să ceri de la o viitoare relație. 

 

Sursa foto: Pexels.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin