Tu știi dacă auzi bine? Vino și testează-ți gratuit auzul

Cele mai frumoase momente ale vieții sunt o adevărat simfonie de sunete de care fiecare pesoană are dreptul să se bucure.

AUZI, COMUNICĂ, ZÂMBEȘTE!

Auzul este unul din cele cinci simțuri principale ale omului care ne ajută creierul să formeze legături diverse. Acesta reprezintă simțul care se ocupă cu alegerea sunetelor implicit susținerea echilibrului vieții, motiv pentru care trebuie să beneficiem de el la cel mai înalt nivel.

Acum este mult mai simplu să descoperim afecțiunile auzului! Fără să mergem la ORL!

Este o situație în care oricare dintre noi se poate afla, cazuri simple care ne pot face să ne dam seama dacă ne aflăm în postura în care avem o ușoară pierdere de auz. Sunt momente în care sunete simple sunt auzite cu dificultate? Există momente în care ceri persoanelor cu care porți o discuție să ridice tonalitatea vocii? În cabinetele Clarfon, pacientul își rezolvă problemele de auz pe loc și eficient.

Pierderea auzului în diferite grade se numește hipoacuzie. Aceasta poate conduce în situația în care nu este tratată corespunzător la mai multe afecțiuni mult mai grave precum: starea psihică precară, declanșarea depresiei sau demență.

De ce să-ți îngreunezi viața când există posibilitatea să descoperi în timp real dacă ai o afecțiune ce slăbește auzul?

Există soluții eficiente precum: metoda simplă și eficientă, numită audiogramă, constând în testarea auzului cu un audiometru. Audiograma este reprezentarea grafică a sensibilității auditive. Persoana care are un auz impecabil este mai fericită în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți oameni!

Testarea auzului prin tehnica amintită mai sus se face direct în cabinetul de protezare, astfel fiind scutite mai multe drumuri, rezultatul fiind mult mai eficient și sigur iar în cabinetele Clarfon este gratuit!

Care este tratamentul pentru hipoacuzie?

Protezarea auditivă facută din timp, din prima fază a pierderii auzului este extrem de benefică.

Numeroase studii  demonstrează că persoanele ce nu poarta aparat auditiv încă din perioada în care hipoacuzia este clasată pe cea mai mica treaptă riscă ca pe parcursul aprofundării stării de surditate  capacitatea de a gandi și pierderea memoriei să aibă de suferit.

Sănătatea urechii trebuie să fie pe primul loc, alege protezarea auditivă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share