film3Sfâşiem lumea căutând bucurie. Suntem o plaga care ucide viata. Ne-au dat banii, iar noi le-am vandut lumea. Ne punem această mască a ,,civilizaţiei”, dar când o dăm jos ce suntem?

În fiecare zi ne trezim în aceeaşi cameră şi urmăm acelaşi drum, ca să trăim aceeaşi zi ca şi ieri. Totuşi într-o vreme fiecare zi era o nouă aventură. Pe drum ceva s-a schimbat. Înainte zilele erau fără timp, acum zilele noastre sunt programate. Asta însemnă să fim adulţi? Să fim liberi? Dar suntem cu adevărat liberi?

Mâncare, apă, pământ. Chiar elementele de care avem nevoie pentru a supravieţui sunt deţinute de corporaţii. Nu este hrană pentru noi în copaci, nu-i apă proaspătă în pâruri, nici pământ pentru a construi o casă. Dacă încerci să iei ceea ce-ţi oferă pământul vei fi închis. Aşa că ne supunem regulilor lor.

Am descoperit lumea printr-o carte. Ani de zile am stat şi am regurgitat ce ni s-a spus. Testaţi şi etichetaţi ca subiecte într-un laborator. Crescuţi să nu aducem nici o schimbare lumii, crescuţi să nu fim diferiţi. Îndeajuns de inteligenţi pentru a ne face treaba dar nu pentru a întreba de ce o facem. Aşa că muncim şi muncim, lăsaţi fără timp pentru a trăi viaţa pentru care muncim. Până când vine o zi când ni se spune că suntem prea bătrâni să ne facem treaba. Copii noştrii ne iau locul în acest joc.

Suntem doar combustibilul care intretine elitele, elite care se ascund în spatele corporaţiilor. Aceasta este lumea lor. Şi cea mai valoroasă resursă a lor nu este terenul, NU proprietatile. Suntem NOI. Le construim oraşele, le conducem maşinile, le luptăm războaiele lor. La urma urmei, nu banii îi conduc. Ci puterea. Banii sunt doar unealta pe care o folosesc pentru a ne conduce. Bucăţi de hărtie fără valoare de care depindem pentru a ne hrăni, a ne mişca, a ne întreţine.

Ne-au dat bani şi în schimb noi le-am dat lumea.

film4

Unde erau copacii care ne curăţau aerul acum sunt fabrici care-l otrăvesc. Unde era apă de băut, sunt deşeuri toxice. Unde animalele alergau libere, sunt acum ferme industrializate unde sunt crescute şi măcelărite la nesfărşit pentru satisfacţia noastră. Peste un miliard de oameni flămânzesc, deşi avem destulă mâncare pentru fiecare. Unde merge toată? 70% din grânele pe care le cultivăm sunt folosite pentru îngrăşarea animalelor pe care le mânânci la cină. De ce să ajuţi flămânzeala? Nu poţi profita de ele.

Suntem ca o plagă măturând Pământul, sfâşiind chiar mediul care ne permite să trăim. Vedem totul ca pe ceva ce poate fi vândut, ca pe un obiect ce poate fi deţinut. Dar ce se va întâmpla cănd vom fi poluat ultimul râu, cand vom fi otrăvit ultima gură de aer, cand nu vom mai avea petrol pentru camioanele care ne aduc mâncare? Când vom înţelege că banii nu pot fi mâncaţi, că nu au valoare? Nu distrugem doar planeta, ci distrugem toată viaţa de pe ea. În fiecare an mii de specii dispar. Şi timpul se scurge înainte ca să urmăm noi. Dacă trăieşti în America sunt 41% şanse să faci cancer. Bolile de inimă vor omorî unul din trei americani. Luăm medicamente prescrise pentru aceste probleme, dar îngrijirea medicală este a treia cauză majoră a morţii după cancer şi boli de inimă. Ni se spune că totul poate fi rezolvat aruncând bani oamenilor de ştiinţă pentru ca ei să poată descoperi o pilulă care să ne rezolve toate problemele. Dar companiile farmaceutice şi asociaţiile anticancer se bazează pe suferinţa noastră pentru a face profit. Credem că alergăm pentru un leac dar de fapt fugim de cauză. Corpul nostru este un produs a ceea ce consumăm şi mâncarea pe care o mâncăm e concepută pur pentru profit. Ne umplem cu chimicale toxice. Corpurile animalelor infestate cu medicamente şi boli. Dar noi nu vedem aceasta. Grupul mic de corporaţii care deţin publicarea informaţiilor (media) nu vor să ştim. Înconjurându-ne cu fantasme despre care ni se spune că sunt realiatatea. E amuzant să gândeşti că oamenii credeau odată că sunt centrul universului.

film2

Arătăm către tehnologie şi spunem că suntem cei mai deştepteţi. Dar computerele, maşinile şi fabricile ilustrază cu adevărat cât suntem de inteligenţi? Sau arată cât de leneşi am devenit. Ne punem această mască a ,,civilizaţiei”, dar când o dăm jos ce suntem?

Suntem în regulă când omorâm porci, vaci, pui, străini din ţări străine. Dar nu vecinii noştrii, nu câinii noştrii, pisicile noastre, acelea pe care am ajuns să le iubim şi să le înţelegem. Numim alte creaturi proaste şi totuşi arătăm spre ele pentru a justifica acţiunile noastre. Dar uciderea doar pentru că putem, pentru că am putut întotdeauna, o face corectă? Sau arată doar cât de puţin am învăţat? Continuăm actul primar de agresiune în locul gândirii şi al compasiunii.

Moartea ne înconjoară permanent, deşi pare atât de îndepărtată de realitatea zilnică. Trăim într-o lume pe muchia prăpastiei. Războaiele de mâine nu vor avea câştigători. Pentru că violenţa nu va fi niciodată răspunsul corect, va distruge orice soluţie posibilă.

Dacă toţi privim cea mai mare dorinţă interioară a noastră, vom vedea că visele noastre nu sunt diferite Împărtăşim un ţel comun. Fericirea. Sfâşiem lumea căutând bucurie, fără să o căutăm în noi înşine. Mulţi dintre cei mai fericiţi oameni sunt cei care au cel mai puţin. Dar suntem noi cu adevărat atât de fericiţi cu I-phone-urile, casele noastre mari, maşinile noastre de lux? Am devenit deconectaţi. Idolatrizăm oameni pe care nu i-am întâlnit. Suntem martorii extraordinarului pe ecrane iar ai obişnuitului pretutindeni altundeva. Aşteptăm pe cineva care să aducă schimbarea fără să ne gândim vreodată să ne schimbăm noi înşine. Alegerile prezidenţiale pot fi la fel de bine o aruncare cu banul. Două feţe ale aceleiaşi monede. Alegem ce faţă vrem şi iluzia alegerii, a schimbării apare. Dar lumea rămâne la fel. Eşuăm în a înţelege că politicienii nu ne servesc, îi servesc pe cei care îi finanţează la putere. Avem nevoie de lideri, nu de politicieni. Dar în lumea noastră de persoane ce stau la rând, supuse, am uitat să conducem noi înşine. Nu mai aşteptaţi schimbarea ci fiţi schimbarea pe care vreţi să o vedeţi. N-am ajuns până aici sezând pe fundurile noastre. Rasa umană a supravieţuit nu pentru că suntem cei mai rapizi sau cei mai puternici, ci pentru că am lucrat împreună. Am învăţat actul uciderii. Să învăţăm acum bucuria de a trăi. Planeta va fi aici chiar dacă noi vom mai fi sau nu. Pământul există de miliarde de ani, fiecare dintre noi suntem norocoşi dacă ajungem la optzeci de ani. Suntem o clipită în timp, dar impactul nostru este pentru totdeauna. Deseori mi-am dorit să fi trăit într-o eră înaintea calculatoarelor, când nu aveam ecrane care să ne distragă. Dar am înţeles că există un motiv pentru care acum este singurul timp când vreau să fiu în viaţă. Pentru că aici, astăzi, avem o şansă pe care nu am mai avut-o vreodată. Internetul ne dă puterea să împărtăşim un mesaj şi să ne unim milioane din toată lumea. Cât mai putem, tebuie să ne folosim ecranele pentru a ne aduce împreună în loc să ne îndepărteze.

Fie bine, fie rău generaţia noastră va determina viitorul vieţii pe această planetă. Putem, fie să continuăm să servim acest sistem al distrugerii până când nici o amintire a existenţei noastre nu va mai rămâne. Sau ne putem trezi. Putem înţelege că nu evoluăm în sus, ci mai degrabă cădem, avem doar ecrane în faţă şi nu vedem încotro ne îndreptăm. La acest moment prezent ne-a condus fiecare pas, fiecare respiraţie şi fiecare moarte. Suntem faţada tuturor celor ce-au fost înaintea noastră. Şi acum este rândul nostru. Puteţi alege să sculptaţi propria cale de urmat sau să urmaţi drumul pe care ceilalţi, nenumăraţi, l-au luat deja. Viaţa nu este un film. Scenariul nu este deja scris. Suntem scriitorii. Aceasta este Povestea Ta, Povestea Lor, POVESTEA NOASTRĂ.

Interpretari dupa un film de Spencer Cathcart

Minciuna în care trăim (The Lie We Live)

PS. Alege subtitrarea in limba română. Vizionare plăcută!

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Viorel Cataramă demontează mascarada c0vid. Dacă e să fac pușcărie, atunci…

Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share