21/10/2020

TUDORICA RADUCANU: ”Vreau sa asigur un climat de liniste in Primaria Targoviste”

In sedinta extraordinara care a avut loc pe data de 05.02.2016  la Primaria Targoviste, s-au ales noii viceprimari, Tudorica Raducanu  si Andrei Albu. Ambii au fost votati in unanimitate, cu 11 voturi. La finalul sedintei, domnul Tudorica Raducanu a tinut sa precizeze cateva aspecte cu privire la noua functie  pe care a primit-o si a acceptat-o, dar si sa-si exprime mahnirea fata de cei care au inceput sa-l atace.

”Inainte de toate as vrea sa va spun ca decizia imi apartine in totalitate. Nu s-a facut presiune asupra mea din partea unui partid. Am cautat sa pot duce mai departe linistea in primarie si cred ca sunt in stare sa pot face acest lucru. Luand o decizie practica, stiu ca o sa-mi atrag destui prieteni, intre ghilimele – deja sunt cativa care au inceput sa scrie foarte urat despre mine, la adresa mea – nu mai conteaza, mi-am asumat.” a declarat Tudorica Raducanu imediat dupa ce a primit functia de viceprimar.

La sfarsitul sedintei l-am rugat sa ne mai ofere cateva cuvinte pentru cetateni, cei care sunt indrepatiti sa afle despre ceea ce doreste sa faca noul viceprimar, Tudorica Raducanu, pentru oras si implicit pentru oameni:Tudorica Raducanu Viceprimar Targoviste Oficial Media

Oficial Media: Acum, din pozitia de viceprimar cu ce puteti veni in plus pentru cetatenii orasului?

Tudorica Raducanu: N-am trecut precum gasca prin apa pe la Primaria Targoviste, am destule atributii si vreau doar sa asigur un climat de liniste in primarie pentru a putea demara si a putea merge mai departe in toate proiectele care sunt incepute deja. Noi trebuie sa avem un climat serios si sa facem ceea ce trebuie pentru cetatenii din Municipiul Targoviste. Liniste si continuarea proiectelor.

O M: Cum comentati atmosfera din ultima vreme si chiar cea de astazi, care va este oarecum potrivnica?

T. R.: Consider ca aici sunt deja niste chestii politice. Toti se bat cu pumnul in piept, dar nimeni nu pune umarul. Sper sa ajung acolo unde consider ca e bine si sa dea Dumnezeu sa avem un pic de liniste, sa dea Dumnezeu ca toti ”prietenii mei” sa fie alaturi de mine; acum vad intr-adevar daca-mi sunt prieteni sau nu!

O M: Aveti trasat in acest moment vreun obiectiv personal pentru alegeri si dupa acestea, vreo ambitie personala?

T.R.: In 2016 vom dovedi ce am facut fiecare si cine e mai bun sa castige si evident oricine ar fi, sa conduca asa cum considera ca-i mai bine. Din punctul meu de vedere la ora actuala trebuie sa facem ceva pentru cetateni. Pe mine cetatenii m-au chemat aici sa fiu corect, nu ma intereseaza politicul, pe mine ma intereseaza sa facem ceva. Inca o data va spun ca o sa fac echipa cu domnul viceprimar, cu Cristi Stan, ca de aceea am venit alaturi de el si sper ca impreuna sa finalizam toate proiectele. Impreuna cu dansul si cu echipa pe care o avem in spate sa le ducem acolo unde doreste toata lumea si intr-adevar sa se vorbeasca frumos depsre orasul nostru, Targoviste.

O M: Spuneti-ne despre ”jocurile politice”…

T. R. : Eu nu am facut jocuri cu niciun partid. Avand in vedere experienta mea, de opt ani de zile, de cand sunt aici, am inceput sa vad si eu exact cum stau lucrurile si nu vreau decat sa se continue mai departe ceea ce am spus in toate interviurile, si anume, toate proiectele acestea incepute in oras. Pentru ca daca acum s-ar fi sucit treburile, sa fie alt viceprimar cu atributii de primar, iar incepeau sa se schimbe multe… ca de-aia nu se duc treburile mai departe. Cred ca sunt un om destul de matur sa merg acolo unde consider.

O M: Ce relatie aveti cu domnul Claudiu Dumitrescu?

T.R: Tin sa-l felicit pe Claudiu Dumitrescu. Eu niciodata nu am vorbit nimic cu domnul doctor. Am convingerea ca toti colegii trebuie sa fim aproape, sa facem echipa, sa putem realiza ceva. Iesirea domnului Claudiu din sala mi se parea ceva corect, se amana sedinta, era ceva normal, mergeam mai departe… Sunt niste chestii pe care eu nu le-am dorit pana acum, ca daca voiam in 2008-2012, ajungeam viceprimar, dar nu am dorit atunci.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share