Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

UNPR ramane ferm pe pozitie, este cheia si lacatul actualei guvernari!

DSCN2778UNPR ramane ferm pe pozitie, este cheia si lacatul actualei guvernari! Sub aceasta deviza s-a purtat astazi conferinta de presa de la sediul UNPR din Targoviste.

Atat presedintele organizatiei UNPR Dambovita, Marian Radu, cat si presedintele UNPR Targoviste, Cezar Fratila au vorbit despre proiectele pe care acestia le-au sustinut si implementat in cadrul partidului si au indemnat romanii catre solidaritate si unitate.

In perioada 12-14 decembrie UNPR s-a intrunit in Liga nationala a alesilor locali si in urma unei analize, exista un numar 50 de parlamentari, 15 senatori, 35 de deputati si 70 de primari.

Suntem un 10% din puterea Parlamentului si daca ne mentinem asa, suntem un partid puternic ce poate fi luat in calcul de orice alianta.” ne-a declarat Marian Radu.

Despre proiectele propuse si implementate liderii UNPR ne-au informat ca:

Am demarat proiecte pentru canalizare cu apa prin PNDR, dar si proiecte pentru refacerea edificiilor de cult; astfel le-am transmis si primarilor sa inceapa sa depuna proiecte europene, pentru ca este pacat sa nu beneficim de fondurile europene.

– In sesiunea viitoare din luna februarie, vom sustine in Parlament vechiul nostru proiect, taxarea marilor averi si votul de la 16 ani.

– Ne dorim in continuare sa sustinem proiectul prin care este asigurata paza in scoli de care este atata nevoie, in prezent proiectul s-a implementat cu firma Municipal Security.

– In 1012 am pus accentul pe bugetul Consiliului local pentru constructia de locuinte in Targoviste. Este foarte mare numarul de cereri de locuinte al celor care nu au dar si al celor care au ramas fara locuinte in urma numarului mare de credite pe care le-au facut romanii. Sa nu uitam ca in primul rand un astfel de proiect creaza locuri de munca.

– Un alt proiect la care ne referim este acela in care am initat cursuri de calificare in zona rurala, a tinerilor sub 25 de ani ce nu au loc de munca.

In ceea ce priveste perioada urmatoare, Marian Radu a declarat :”Vom avea o serie de actiuni specifice sarbatorilor de iarna, pentru cei nevoiasi, batrani si mai putin deplasabili, vrem sa le aducem un zambet acestor oameni iar toate aceste activitati sunt ale tineretului UNPR”

Acesta a fost completat de Cezar Fratila: „Avem o lista cu persoane nevoiase, vor fi in jur de 200 de case unde vom ajunge de aceste sarbatori, Targoviste, Moreni, Valea Cricovului, Pucioasa, Titu, Butimanu si Gura Foii.”

Despre un posibil candidat la Primaria Municipiului Targoviste, Marian Radu a declarat ca-l va propune pe colegul sau, Cezar Fratila. Tot acesta a mai spus ca si in Senat si-ar dori un reprezentant care sa fie „dambovitean de-al nostru”.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share