Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ursula von der Leyen: Producătorii de vaccinuri sunt obligați să-și adapteze serurile la noile variante de Covid

Vineri, 26 noiembrie, Ursula von der Leyen a ținut o conferința de presă prin care și-a exprimat îngrijorarea legată de noua variantă C̫O̫V̫I̫D̫. Președinta Comisiei Europene a făcut o serie de anunțuri legate de măsurile propuse pentru a evita răspândirea virusului.

„Comisia Europeană va propune, în strânsă coordonare cu statele membre, activarea „frânei de urgență” pentru a opri călătoriile aeriene din regiunea sud-africană din cauza variantei de îngrijorare B.1.1.529”, a scris von der Leyen pe Тwιттᴇʀ.

„Veștile despre noua variantă C̫O̫V̫I̫D̫ sunt foarte îngrijorătoare. Am vorbit astăzi cu oameni de știință și cu producători de vaccinuri. Aceștia împărtășesc această îngrijorare. Vă rugăm să vă vaccinați cât mai curând posibil, dacă nu ați făcut-o încă. Și urmați regulile cunoscute pentru a vă proteja”, a declarat Ursula von der Leyen în timpul discursului de azi.

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Von der Leyen a mai spus că producătorii de vaccinuri sunt obligați să-și adapteze serurile de îndată ce apar noi variante

„Acum este important ca noi toți din Europa să acționăm foarte rapid, hotărât și uniți”, a spus ea, făcând apel la cetățenii UE să se vaccineze și să-și îmbunătățească protecția cu vaccinuri de rapel.

Von der Leyen a vorbit în timp ce alarma globală a crescut cu privire la răspândirea variantei care a fost detectată pentru prima dată în Africa de Sud, dar de atunci a apărut în b̫e̫l̫g̫i̫a̫, i̫s̫r̫a̫e̫l̫ și̫ h̫o̫n̫g̫ k̫o̫n̫g̫.

În contactele acute cu producătorii s-a decis că vaccinul trebuie să fie adaptat imediat la noile variante pe măsură ce acestea apar, a mai subliniat Ursula von der Leyen.

„Știm că mutațiile ar putea duce la apariția și răspândirea a și mai multe variante îngrijorătoare ale virusului care s-ar putea răspândi în întreaga lume în câteva luni”, a spus ea vineri, relatează finance.yahoo.

sursa: live48times.com

Citește și:

EXCLUSIV! Cum a ajuns soțul Ursulei von der Leyen pionul principal în afacerea Pfizer de 36 de miliarde de dolari

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

EXPLOZIV: președinta Comisiei Europene cercetată pentru legături cu firma Pfizer

Dărâmați acest zid! Certificatul Verde divizează și abuzează europenii

Israelul se pregătește de vaccinarea anti-Covid cu a patra doză pentru valul cinci

Nicolae Ciucă vrea certificat verde și le cere parlamentarilor să urgenteze votarea legii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">