Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

S-a deschis Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Accesul este permis doar pe baza certificatului verde

Aseară a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun Cluj-Napoca în Piața Unirii și se va derula în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie 2021.
Potrivit organizatorilor, accesul se face doar în baza certificatului verde și în limita a 2300 de persoane.
Accesul la Târgul de Crăciun se va face pe cele 4 porți de intrare, pe baza certificatului verde sau a documentului care atestă trecerea prin boală în ultimele 6 luni. Copiii sub 12 ani au acces fără certificat verde.
În perimetrul târgului purtarea măștii de protecție este obligatorie și vă rugăm ca atunci când nu mâncați/beți, să o folosiți pentru protecția voastră și a celor din jur.
Accesul e permis în limita a 2.300 de persoane.
Târgul de Crăciun din acest an cuprinde 46 căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, produse de alimentație publică, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii, precum și obiecte vestimentare (tricotaje de mici dimensiuni).
Pe lângă acestea, tradiționalul brad de Crăciun și cupola de lumini împodobesc Piața Unirii. Vizitatorii se pot bucura de căsuța lui Moș Crăciun, un carusel luminos sau de roata panoramică. Programul artistic se va desfășura în mod restrâns de vineri până duminică, în zona bradului: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei.
Mai multe informații cu privire la programul Târgului: https://www.facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin