04/12/2021

USR PLUS: Află tot ce trebuie să știi despre începerea școlii

Educația este o prioritate pentru USR PLUS și considerăm că școala trebuie să fie pusă acolo unde îi este locul, adică în centrul fiecărei comunități.
Cu doar o săptămână înainte de deschiderea noului an școlar, părinții, copiii și cadrele didactice nu știu încă ce se va întâmpla pe 14 septembrie. USR PLUS vine în ajutorul acestora, lansând www.scolipregatite.ro, un portal unic de informare și comunicare, ce conține cele mai relevante informații și documente despre cum se va desfășura învățarea în timpul pandemiei de COVID-19.
Portalul, realizat cu resurse proprii, utilizează informații din nenumărate baze de date pe care Ministerul Educației nu le sincronizează și nu le utilizează corespunzător.
Pentru fiecare categorie vizată, portalul conține ghiduri individuale ușor de urmărit și de distribuit. De asemenea, sunt incluse recomandări pentru inspectorate școlare, respectiv autorități locale, și exemple de bune practici internaționale. Nu în ultimul rând, portalul oferă posibilitatea raportării rapide a problemelor sesizate în școli.
Sperăm să contribuie la un început de an școlar mai puțin confuz pentru toți cei implicați!
Distribuie acest articol Oficial Media
Share