Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

V-am spus acum trei ani si trei saptamani: USL va naste “catastrofe si mutanti”…si nu v-am mintit

“USL va naste catastrofe si mutanti…si nu v-am mintit”

Acum trei ani si trei saptamani v-am spus ca Romania va fi exterminata de catre alianta “contra-naturii”, PSD-PNL. Iata ca poporul acesta este condamnat sa i se repete istoria ori de cate ori nu invata din ea.
Antonescu, temandu-se de acuzatia de inalta tradare se retrage din USL, crezand ca Ponta ar putea ramane singurul vinovat de haosul si sclavagia in care a fost adusa tara, de manipularea si exploatarea poporului roman sub dictatura unui guvern asupritor care a torturat moral si material populatia tarii.
Daca mai aveti ceva suflare de viata in voi, asta i-o datorati celui pe care l-ati hulit si care putea oricand sa va lase pe mana criminalilor. Dar dupa cum declara candva presedintele tarii, un capitan nu se salveaza pe el insusi, ci piere odata cu nava.
Acesta a fost norocul vostru, al celor care mai puteti respira in Romania.
Intr-un singur om a stat salvarea voastra. Cred ca e timpul sa va treziti!
Iata ce va spuneam acum trei ani si trei saptamani:

 USL, înainte sau după ce se vor fi mâncat între ei (frăţia cu dracu durează doar până treci puntea), va trebui să recupereze „creanţele” pierdute în toţi aceşti ani şi, tare mi-e teamă că sunt la mijloc sume fabuloase, apoi, când balanţa financiară va fi echilibrată, ca orice buni gospodari vor purcede la ceva profit, pentru că foamea-i mare şi vreme lungă a cam suflat vântul prin buzunarele lor.Un alt aspect care mi-a atras atenţia şi ar fi bine să-l vadă concetăţenii mei, este înverşunarea formaţiunilor politice în a prelua puterea călcând şi lăsându-se călcaţi pe convingerile ideologice. Ce pot face două grupări total incompatibile aflate la poluri opuse şi care acum încearcă o simbioză care va naşte catastrofe şi mutanţi?”

citeste articolul integral: Sens Giratoriu – Vreau pe anticineva

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">