Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intalnire de coaching, 6 martie: Cum sa ne eliberam de emotiile toxice

Joi, 6 martie, te invitam la o noua intalnire de coaching in Targoviste despre emotiile toxice, despre cum le putem gestiona si ce putem face pentru a ne elibera de ele!
“Prin intalnirile de coaching pe care le coordonez in Targoviste imi doresc sa ofer cat mai multor oameni un cadru care sa ii sustina sa se provoace pe ei insisi, sa se descopere tot mai mult, sa indrazneasca sa isi doreasca tot mai mult si sa actioneze cu creativitate, curaj si perseverenta in directia a ceea ce isi doresc
.” Alina Goanta, Life&Business Coach


Care este tema evenimentului?
„Atunci cand suntem dispusi sa lasam ca lumina iubirii sa straluceasca asupra acelor parti din noi de care nu suntem mandri, asupra acelor parti din noi pe care nu le acceptam, pe care nu le iubim, asupra emotiilor nedorite; atunci cand lasam ca lumina iubirii sa straluceasca asupra celor mai intunecate parti ale sufletului nostru, inclusiv asupra colturilor ascunse, neplacute, atunci cand acceptam tot ceea ce este aici, incepe procesul de vindecare in fiecare aspect al vietii noastre.”
(Brandon Bays, autoarea best-seller-ului „Calatoria” si creatoarea procesului de vindecare emotionala The Journey)
In cadrul acestei intalniri, invitata noastra, Alina Goanta, si-a propus sa ne ofere informatii si sa ne ghideze in exercitii practice prin care sa constientizam impactul emotiilor in viata noastra. Totodata, vom invata care sunt pasii prin care ne putem elibera de emotiile toxice si vom experimenta direct mini – procedee incluse in procesul „Calatoria”.
“Calatoria” este un proces de vindecare si re-echilibrare emotionala, ce porneste de la ceva concret din viata ta, ceva ce iti doresti sa schimbi, te conduce apoi prin emotiile tale, una dupa cealalta, pana in punctul in care descoperi, recunosti si te reconectezi la intelepciunea ta interioara, la esenta fiintei tale; si, cu aceasta noua constiinta, parcurgi apoi drumul inapoi, cu o noua capacitate de a intelege, de a ierta, de a te vindeca si de a te elibera.
Cateva dintre subiectele pe care le vom aborda in cadrul intalnirii sunt:
    Ce sunt si cum apar emotiile toxice
    Convingeri limitative despre emotii
    Care este impactul emotiilor toxice in diferite aspecte din viata noastra
    Cum sa ne eliberam de emotiile toxice in 4 pasi
    “Calatoria”, un instrument concret pentru vindecare profunda si libertate interioara
    Mini  – procedee pentru constientizarea si  gestionarea emotiilor toxice

Cine este speaker-ul?
Alina Goanta este Coach for Change, avand o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane, cu proiecte de consultanta si dezvoltare organizationala in medii corporate si antreprenoriale.
Alina a absolvit cu distinctie scoala de coaching Noble Manhattan UK si are o experienta de coaching de 4 ani cu procese de schimbare. Totodata, Alina are o experienta de 2 ani  in lucrul cu metoda “Calatoria” conceputa de Brandon Bays, face parte din echipa The Journey Romania si contribuie la promovarea metodei in Romania prin facilitarea de sesiuni individuale “Calatoria”, ca si organizator si trainer in cadrul seminariilor Journey Intensive  si facilitator de workshop-uri introductive in metoda “Calatoria”, urmand in acelasi timp programul de Journey Accredited Practitioner.
Mai multe informatii despre Alina se regasesc pe site-ul www.coachingforchange.ro

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere
Intalnirile de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. In Targoviste, initiativa este coordonata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach
Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:
17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea invitatului din acea seara
18.15-19.15 Discurs sustinut de catre invitatul serii pe un subiect de dezvoltare personala, include sesiune de intrebari si raspunsuri
19.15-19.30 Pauza
19.30-20.15 Sesiune de coaching de grup, facilitata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola
Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON si se achita inainte de inceperea evenimentului.
Evenimentul se desfasoara in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, situata pe str. Stelea, nr. 2, Targoviste.
Pentru inscriere, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare.
Va asteptam alaturi de noi la intalnirea de coaching!
sursa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share