Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Val de demisii in PNL Dambovita

 Dupa ce Mihai Volintiru a fost demis din functia de presedinte interimar, nume importante din partid au ales sa demisioneze din functiile pe care le detineau, ramanand doar membri de partid. 

pnl

Gabriel Cristache, presedintele interimar PNL Targoviste a decis sa renunte la functia sa in cadrul organizatiei, dupa ce luni, a facut parte dintr-o delegatie de aproximativ 70 de persoane care au mers la Bucuresti, la sedinta Biroului Permanent National, in cadrul careia Mihai Volintiru a fost demis. Intentia PNL-istilor damboviteni era sa prezinte un punct de vedere, in legatura cu ceea ce s-a muncit in ultimele 22 de luni de conducere interimara si chiar un tabel cu peste 1000 de semnaturi in favoarea lui Mihai Volintiru.

„Dezamagirea cea mai mare a mea si a colegilor mei a fost ca nu am fost ascultati, nu ne-a bagat nimeni in seama, nu am fost lasati sa vorbim. Domnul presedinte Iohannis ne-a transmis dupa sedinta ca ne vedem la Targoviste. Eu am asteptat aceasta venire a domniei sale, stiind ca miercuri este programata sosirea dansului. Marti, cand am aflat ca nu va veni, am decis sa imi depun demisia din aceasta functie de presedinte al PNL Targoviste, pentru faptul ca eu cred ca echipa care s-a format aici in ultima perioada avea niste proiecte, avea niste targhete, avea niste solutii pentru ceea ce avem noi de facut in continuare, nu poate merge inainte decapitata sau fara a fi completa.” Gabriel Cristache

Alaturi de Gabriel Cristache, si-au dat demisia alti 9 liberali damboviteni, din organizatii precum : Pucioasa, Gura Foii, Racari, Butimanu si Razvad.

De asemenea, Ciprian Iacob, presedinte interimar PNL Pucioasa, a demisionat, fiind dezamagit atat de Ludovic Orban, care „creeaza o lupta electorala in interiorul partidului”, cat si de Klaus Iohannis, care a ridicat tonul in sala pentru a fi votata dizolvarea Biroului Politic al organizatiei din Dambovita.

„Eu mi-am dat demisia. Urmeaza sa-mi depun demisia catre Curtea de Arbitraj, intrucat nu ma vad in postura de a fi judecator la nivel national PNL intr-o asemenea conducere. Am fost pentru a doua oara ales in acest for, insa prima data alaturi de Crin Antonescu, iar acum am fost ales nominal. Nominal am fost ales, nominal imi voi depune demisia din functia acestui for, intrucat etica lasa de dorit chiar de la varful Partidului National Liberal.” Ciprian Iacob

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin