Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Un VIDEO socant! Jurnalist decapitat in Irak!

jurnalist-american-decapitat-de-gruparea-statul-islamic-video-130140-1

Un jurnalist american a fost decapitat de căre teroriștii ”Statului Islamic” iar videoclipul cu execuția a fost postat pe internet cu titlul ”Mesaj pentru America”, cerându-i președintelui Barack Obama să pună punct operațiunilor militare din Irak.

Fanaticul care l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ar fi un londonez cunoscut sub numele de John, membru al unei grupări extremiste britanice supranumite “The Beatles”, potrivit unui fost ostatic, citat de Daily Mail, în ediţia electronică, scrie Mediafax.

”Asasinarea lui Foley este primul atac terorist al Statului Islamic împotriva SUA”

Asasinarea jurnalistului american James Foley, revendicată de jihadiştii Statului Islamic (SI), este ”primul atac terorist al acestora împotriva Statelor Unite ale Americii”, a afirmat miercuri un fost responsabil CIA, citat de France Presse.

Grupul jihadist încearcă să intimideze SUA pentru a le forţa să renunţe la atacurile aeriene împotriva SI în Irak, a subliniat Michael Morell, fost număr doi în cadrul CIA şi fost director interimar al agenţiei între 2012 şi 2013, relatează Agerpres.

 

Inainte sa fie decapitat, James Foley a declarat:

„Cer prietenilor, familiei şi tuturor celor dragi să se ridice împotriva adevăraţilor criminali ai mei, care sunt membrii guvernului american. Am un mesaj către părinţii mei dragi: să aibă demnitate şi să nu accepte nicio compensaţie pentru moartea mea de la aceşti oameni care au bătut, practic, ultimul cui în coşciugul meu prin recenta campanie aeriană în Irak”,

Apoi bărbatul mascat, membru al organizaţiei Statul Islamic, îi transmite un mesaj preşedintelui american Barack Obama: „Acesta este James Foley, cetăţean american. Orice încercare a ta, Obama, de a-i împiedica pe musulmani să trăiască în siguranţă sub califatul islamic se va termina într-o baie de sânge.”

Va avertizam ca veti viziona imagini cu un puternic impact emotional!

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share