Valeriu Popa – „Viața este cea mai dură școală a acestei planete.”

Ce e viața? O definiție dată de mine în urma multor analize: Viața este cea mai dură școală a acestei planete. Prin ea trec toate forțele emanate de la Divinitate pentru a căpăta evoluție. Diferența între școala propriu-zisă, școala primară, liceu, facultate etc. și școala vieții este aceea că în școala vieții examenele se iau numai prin suferință.

Deci cei care ați gândit sau aveți în capul dumneavoastră încă dorința de a dansa, a vă distra fără să suferiți, rămâneți repetenți față de viața sau programul sau autoprogramul pe care l-ați luat când ați venit în această viață. Mulți dintre dumneavoastră sunteți participanți la discuțiile pe care le purtă m noi în cadrul conferințelor. Și am abordat ideea cercetării științifice a celei de a doua părți a corpului uman.

Corpul uman are două părți?! Da! Corpul uman are două părți. Materiale. Partea fizică, pipăirile încă, și partea bioenergetică, în care este înglobat popular sufletul sau spiritul. Atâta timp cât cele două sunt în echilibru, se manifestă viața. Când una dintre ele se dezechilibrează peste limita de toleranță apare moartea.

Ce e boala? Boala este un efect determinat de dezechilibrarea sub limita de toleranță a fizicului. Iar moartea este tot un efect, tot o manifestare, datorită dezechilibrării peste limita de toleranță a fizicului. Dar practic nu există moarte, acest act fiziologic pe care tot ceea ce este creat îl trăiește. Inclusiv planeta, inclusiv tot ceea ce este creat de divin trece pentru a căpăta evoluție.

De ce e așa nu ne punem noi întrebarea, pentru că nu putem răspunde noi cu cele 5 simțuri. Atâtea avem, atâta putem noi să explicăm încă. Dar în anii viitori…
Dumneavoastră observați că printre noi, în special în România, se nasc foarte mulți copii cu niște proprietăți care pun întrebări peste întrebări. Cui? Celor care caută să găsească o explicație. Ați auzit de fetița aceea de la Craiova care ridică obiecte, pune mâna pe corpul unde îți este zona afectată și se lipește ca o ventuză. Cine face acest lucru?
Am întrebat foarte multă lume de știință, inclusiv preoții, cine face acest lucru: „Dar de la Dumnezeu!” Dar de la Dumnezeu este, într-adevăr, pentru că noi suntem toți fii de Dumnezeu, dar cu grade diferite de evoluție. Tot ceea ce este creat de divin se poate numi fiu de Dumnezeu. Dar noi când zicem „fiu” trebuie să avem ceva fizic. NU! Orice creație care se găsește în finitul acesta sau în finitul care se găsește în Cosmos are la bază Creatorul pe care noi îl numim Dumnezeu.
Divinitatea nu are formă materială, dar are o formă vibratorie, energetică. Ce sunt materiile? Materiile sunt energii simple sau combinate în diferite stări de echilibru.
Să facem o mică explicație: o bucată de gheață, dacă pun mâna pe ea, o pipăi, o ții în mână, dacă ridic temperatura, ridic vibrația, ce se întâmplă cu bucata de gheață? Se transformă în apă. Dar dacă îngheț mai mult ce se întâmplă cu apa? Sparge. Apa respectivă devine forță. Cine face să spargă recipientul respectiv? Este energia.
Cum a făcut ca această apă să devină energie?! Coborându-i sau ridicându-i vibrația. Dacă ridicăm vibrația unei cantități de gheață se transformă în apă. După aceea dacă o introducem într-un recipient, adică într-un vas închis, o oală sub presiune, dacă nu are acest mijloc de a ieși, explodează. Arătați-mi și mie unde-i apa.
Facem o cale inversă: înghețăm puțin recipientul și transformăm din aburi în apă, din apă în gheață, și atunci cine a fost întâi? Energia sau materia?
Energia!
Să mai facem o altă explicație: sunt oameni cărora li se amputează piciorul, mâna. Și ați auzit că după ce s-a făcut operația, în zona respectivă apare o durere. Când dispare această fantomă? Dispare odată cu moartea. Dar cine a fost întâi practic? Energia! Că ea nu a dispărut odată cu amputarea mâinii. Printre dumneavoastră sunteți foarte mulți care ați obținut rezultate în urma sfaturilor date de mine, eu v-am dat sfaturi, dar prin mine au fost date sfaturi de subalternii divinului. Iar voi, care ați realizat, ați realizat pentru că nu ați fost autoprogramați pentru boala respectivă. Ați dobândit boala datorită liberului arbitru. Nu ați avut grijă de voi. Ați crezut că sunteți totul, nu sunteți nimic, sunteți numai niște creații care trebuie să respectați Legea Divină. Nu respectați Legea Divină, plătiți.

Sursa: Internet.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share