Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Venus Retrograd in Berbec (4 martie-15 aprilie): Se încheie o etapă veche în relațiile noastre

”Tu, la fel de mult ca oricine din întregul Univers, meriți iubirea și afecțiunea ta.” Buddha

Pe măsură ce începem să navigăm într-o Octavă mai Înaltă de iubire si compasiune, Venus, aspectul macro din noi, care reprezinta iubirea si abundența, care este de asemenea, ascendent în această spirală eternă a Creației, este retrograd in Berbec din 4 martie până în 15 aprilie ca un memento că înainte de a îndeplini dorințele în cadrul relațiilor noastre, precum și de a trăi o viață abundentă în lumea noastră fizică, în primul rând, trebuie să ne acceptăm într-un mod necondiționat și iubitor. Pentru că nouă nu ni se va da niciodată ceea ce noi nu ne dăm nouă.

Venus ne va ajuta să încetinim pentru un timp, ceea ce este de un mare ajutor, pentru că Venus este în Berbec, un semn foarte activ și impulsiv, ajutându-ne să integrăm responsabilitatea și îngrijirea care fac parte în esență din starea noastră naturală. După cum știți deja, opinia mea asupra planetelor retrograde diferă în mod clar de a altora care văd acest lucru ca fiind ceva tumultuos, care vine din exterior, care se joacă cu noi și decide dacă vom experimenta noroc și iubire sau nu. Pentru mine, nu este niciodată nimic retrograd în termeni de Creație, pentru că singurul lucru care există și a existat vreodată, este o expansiune infinită în cadrul a noi straturi ale acestei spirale veșnice în care locuim cu toții.

Acesta este un dar cosmic pentru ca noi să aprofundăm modul în care ne iubim cu adevărat pe noi și pe alții. Conceptul pe care îl au oamenii asupra a ceea ce este iubirea adevărată, variază foarte mult de la ceea ce Iubirea Divină este cu adevărat. Ceea ce “iubirea” reprezintă pentru oameni, cea mai mare parte a timpului, înseamnă atașament, precum și teama ce ne este provocată de a fi “singuri”. Același lucru se întâmplă și cu modul în care ne iubim. Ne iubim pe noi înșine numai când suntem recunoscuți și iubiți de alții? Sau ne iubim și ne acceptăm în fiecare caz? Îi iubim pe alții doar atunci când aceștia se comportă conform așteptărilor noastre? Mai încercăm să îi schimbăm pe alții în loc să îi acceptăm așa cum sunt?

Aceasta este o fază, care, privind la felul în care vedem iubirea, este esențială. A ne iubi pe noi și pe alții cu puritate și integritate începe prin a avea un sentiment adevărat a ceea ce este iubirea Divină și nu a conceptului egotic pe care l-am creat despre felul cum trebuie să fie iubirea în realitatea noastră pământească, care, de cele mai multe ori, este doar o altă formă de sclavie.

Atunci când ne aflăm în această stare inferioară a ființei, se datorează, în principal faptului că permitem percepțiilor false egotice pe care le mai păstrăm în interior, să preia controlul asupra ființei noastre și a experienței de viață. Atunci când se întâmplă acest lucru, judecata de sine nu este necesară, pentru că numai conștientizarea și compasiunea față de noi înșine va dizolva aceste tipare inferioare. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care lucrăm pe chakrele inferioare, acolo unde se află temerile și atașamentele noastre de bază, lucru esențial pentru a trăi ca și ființe conștiente.

De asemenea, este esențial să se lucreze la esența noastră feminină, pentru că atunci când partea noastră feminină este distorsionată, nu suntem capabili să ne îngrijim – motivați doar de dorințele noastre inferioare – ceea ce ne conduce nu doar la lipsă de iubire, ci și la dependențe și multe alte lucruri care cauzează infectarea corpului nostru de lumină. Când mă refer la vicii, mă refer la toate dependențele, nu numai la cele tipice, cum ar fi alcoolul și consumul de canabis, etc … dar, de asemenea, de a fi dependent de o persoană, care încearcă să controleze/ manipuleze pe alții, pentru că toate acestea sunt diferite, dar toate sunt vicii care reprezintă de fapt nevoia de a trebui să scăpăm de realitatea pe care am creat-o și care nu îndeplinește dorințele noastre cele mai înalte, ci doar pe cele inferioare.

Venus fiind retrograd, din perspectiva noastră umană limitată, împreună cu eclipsa de Soare in Pești, ale căror energii ne vor însoți timp de cel puțin șase luni, va fi, de asemenea, o etapă foarte importantă pentru relațiile noastre, care ne transmite un mesaj clar că pentru noi se încheie un ciclu vechi în relațiile noastre, care s-ar fi putut repeta pentru un timp, fără a fi pe deplin conștienți. Aceasta este o perioadă foarte importantă, pentru că suntem împinși să dizolvăm literalmente ceea ce sinele nostru inferior încă încearcă să forțeze și să mențină în viața noastră, doar pentru că este cunoscut.

Există momente în experiența noastră de viață, în care ne dăm puterea sinelui nostru inferior, permițându-i să ne spună ce ar trebui să rămână în viața noastră și ceea ce ar trebui să fie lăsat deoparte. Dacă nu suntem pe deplin prezenți în calitate de observatori a ceea ce ego-ul nostru negativ încearcă să manipuleze de a lăsa totul să meargă, am putea cădea în capcana de a repeta mereu aceleași tipare vechi și să fim închiși în același cerc fără să realizăm.

Se întâmplă atunci când începem să credem că totul este încă la fel și că noi doar repetăm aceleași tipare vechi ale relațiilor noastre din trecut, doar cu fețe diferite. Atunci când se întâmplă acest lucru, este atunci când trebuie să ne decuplăm de situația actuală/ relația noastră și să devenim mărturia a ceea ce noi creăm. Căci uneori suntem atât de concentrați asupra rolului nostru uman că avem tendința să uităm cel mai important lucru – sufletul nostru – care este principalul motiv pentru care am ales această existență.

Dacă comunicăm cu sufletul nostru, Venus ne va arăta aspectele pe care nu le acceptăm și nu le iubim încă, care sunt adesea reflectate în modul în care alții ne tratează în relațiile noastre. Vin iubiți din trecut înapoi în experiența voastră de viață? Manifestați aceleași relații cu aceleași situații pe care sunteți dornici să le lăsați în urmă? Dacă este așa, să fiți recunoscători pentru ceea ce v-ați decis să experimentați din nou, până când ați descoperit în cele din urmă că voi erați, ați fost de la bun început, cel care a fost v-ați autosabotat prin crearea acelorași scenarii vechi, care din nou, v-au ajutat de a deveni conștienți și să le lăsați în urmă.

Contractele noastre sufletești, chiar dacă par a fi ceva negativ din perspectiva noastră umană, sunt cele care ajută cu adevărat să ne trezim la ceea ce este iubirea Divină și, prin urmare, la ceea ce este iubirea necondiționată. Când începem să mergem pe această cale, pentru a alege conștient de a servi numai Legea lui Unu, exprimând intenția noastră conștientă de a fi în serviciu pentru toți, începem să ne îndeplinim contractul sufletului nostru – chiar dacă se pare că toate vin în același timp și că noi nu avem puterea de a vedea dincolo de toate acestea, darul pe care ele îl dețin pentru noi.

Este esențial ca în loc de negarea și încercarea de a merge cât de departe putem din aceste relații, să începem să acceptăm și să devenim conștienți de ceea ce ne aduc ele. Căci atunci, în cele din urmă,noi vindecăm aceste tipare vechi și începem să iubim ceea ce ne-au arătat, ne îndeplinim în cele din urmă contractul sufletului nostru și suntem gata să îmbrățișăm relații iluminate din cadrul Iubirii Divine.

Acest lucru nu este valabil numai pentru relațiile noastre cu alții, dar și în cea pe care o avem cu sinele propriu. Punem focusul nostru pe alții în ceea ce noi am uitat să ne onorăm și să ne respectăm sinele? Dăm mai mult decat primim? Sau suntem concentrați asupra sinelui și misiunii noastre pe care am uitat să o legăm de alții? Acesta este, de asemenea, unul dintre principalele lucruri care se întâmplă unor suflete în ascensiune, care au decis să se vindece de modelele lor karmice, de credințe vechi egotice negative, și să înceapă să pășească în propria lor suveranitate.

Uneori, aceasta se întâmplă prin alegerea noastră sufletească de a ne hotărî să venim aici și doar să îmbrățișăm misiunea noastră ca și ancore ale Noului Pământ și titulari de frecvență din această tranziție, mai degrabă să ne concentrăm asupra principalelor noastre misiuni decât să ne concentrăm asupra relațiilor personale. În alte dăți, am devenit atât de dornici de vindecarea noastră proprie și de a ne iubi pe noi că am uitat că aceasta nu este o călătorie de a fi izolați, prin urmare, vom lăsa în urmă toate binecuvântările pe care Universul le-a orchestrat perfect pentru noi de a cunoaște oameni noi, doar pentru că noi suntem prea centrați pe noi înșine că noi nu vedem pe alții, ceea ce este din nou o altă formă de separare. Acesta este mesajul pe care Venus ni-l amintește în acest moment. Cosmosul, trimițându-ne codurile lor de lumină, ne ajută să activăm aceste amintiri ale sufletului în interior, și acum este un timp minunat, mai ales că îl avem pe Chiron, Soare și planeta Neptun, împreună cu Nodul Sudic în intuitivii Pești, pentru a pune în cele din urmă capăt auto-sabotării și tiparelor distructive pe care le-am creat în mod inconștient pentru noi înșine și care ne împiedică să primim binecuvântarea infinită pe care sufletul nostru o are pentru noi.

Poate că nu suntem încă conștienți de el, dar sufletul nostru creează în mod constant în tărâmurile invizibile întâlnirile, situațiile și provocările – oportunitățile – care ne vor ajuta să creștem și să îmbrățișăm o stare Superioară a ființei. Venus precum și orice altă planetă, nu va prezenta nici un pericol pentru noi, esența ei ESTE pur și simplu, și noi suntem cei care facem interpretări, dând puterea noastră acestor Forțe macro, care sunt Comuniunea cu noi în această călătorie evolutivă de a descoperi Esența noastră adevărată. Venus este întotdeauna în iubire, întotdeauna în abundență, întrebarea este: Tu ești? Mai aștepți pe alții sau resurse exterioare pentru a îndeplini nevoile umane de bază? Astepti pe cineva din afară sau ceva pentru a umple spațiile goale din cauza lipsei tale de iubire de sine? Sau întruchipezi în cele din urmă suveranitatea ta mai presus de orice altă formă de iluzie umană?

Abundența pe care o vedem manifestată in planul nostru fizic, are loc în relațiile noastre. Pentru că abundența este o altă formă de iubire și, dacă mai întâi nu ne iubim și respectăm sinele nostru precum și ceea ce Divinul face prin noi, nu-l putem crea în planul nostru tangibil. Există o mulțime de ființe prețioase acolo, care încă se întreabă de ce sunt aici și care este scopul lor în Creație, fără să știe/ să-și amintească că pur și simplu prin a Fi – ei fac tot ce trebuie să facă și că simpla lor prezență este foarte mult apreciată și iubită.

Dacă doriți ca să manifestați abundența, dar vă îndoiți de darurile voastre, și că ceea ce faceți este de ajuns, atunci nu vă acceptați pe deplin și nu vă iubiți, și nu doar pe voi, ci ceea ce Creatorul vede în voi și aduce la lumină prin voi. Când începem să realizăm propriile noastre modele de gândire auto-limitate, este atunci când ar trebui să începem să vorbim cu noi, așa cum uneori ne vorbim într-un mod non-iubitor. Aduceți -iubirea și compasiunea – pe care le-o dați altora – și să reflectați acest lucru, pe plan extern.

Încă mai credeți că nu aveți nimic de oferit altora, atunci când știți adânc în interiorul ființei voastre, că sunteți unic cu binecuvântări prețioase pentru a fi oferite? Incă mai trăiți in frică, frica de a nu avea suficient, într-un univers fără început sau sfârșit, care este infinit în dragoste, abundență și orice v-ați putea imagina vreodată? Doriți de a crea ceva, dar continuați să rămâneți într-un loc familiar, așteptând până când forțe exterioare vin să vă salveze? Dacă recunoașteți unele dintre aceste modele, atunci știți că ceea ce nu aveți este pentru că voi nu creați din interior mai întâi. În calitate de maestru al propriei experiențe de viață, voi sunteți cei care trebuie să preluați controlul și să permiteți sufletului vostru să vă guverneze viața, în locul sinelui vostru inferior.

Dacă ne putem aminti – ceva care nu este ușor, atâta timp cât vom continua să trăim într-un corp fizic – viziunea pe care alte ființe cosmice o au asupra viziunii noastre retrograde aici, pe Pământ, vom înceta să păstrăm agitarea acestui sentiment de separare între cosmocul macro și unul micro și începem să ne simțim ca Unul care nu are nevoie de a da vina pe forțe exterioare pentru ceea ce noi creăm din interior.

Există cei care spun că în timp ce Venus este retrograd, nu ar trebui să intrăm în relații noi sau de a aduce creațiile noastre interioare la lumină. Din experiența mea personală, există doar Acum singurul moment care există și este acest moment în că ar trebui să ne aducem toată iubirea, toată abundența și toate noile viziuni care le deținem în interior, în tărâmul nostru fizic. Căci totul este perfect, așa cum este acum. Noi nu trebuie să așteptăm până când Venus se întoarce din nou direct, pentru că nu a fost niciodată retrograd de la începuturi.

Nu trebuie să ne fie teamă de Venus, pentru că toate manifestările negative de care ne este atât de frică de a le experimenta, provin din această stare interioară a ființei și nu de la forțele cosmice exterioare. Este ceea ce avem în acest moment, din nou, oportunitatea, darul de a elibera toate credințele limitate pe care ni le impunem nouă înșine și începem să ne extindem în noi orizonturi de o abundență infinită, iubirea și bucuria pe care le simțim atunci când ne aliniem cu ceea ce este starea noastră naturală de a fi în loc de temerile noastre umane primare.

Alegerea de a ne trezi la ceea ce ESTE cu adevărat, decizia de a stabili intenția de a fi cine ați venit aici să fiți – un suveran capabil de a crea noi lumi – este întotdeauna intenția voastră de a o face. Mereu în iubire, în lumină și în abundență, și așa ești și TU!

Să fiți binecuvântați mereu de îmbrățișarea iubitoare a sufletului vostru de lumină, preaiubiților.

Natalia Alba

https://www.facebook.com/
Sursa: https://inaloveworld.wordpress.com/2017/03/06/coborarea-esentei-noastre-de-lumina-a-iubirii-in-sinele-nostru-uman/#more-9634

Distribuie acest articol Oficial Media
Share