Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Veste şoc! Echipa de baschet CSM Târgovişte ar putea dispărea

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte riscă să nu mai fie înscrisă în următorul sezon al Ligii Naţionale de baschet feminin.

Acest fapt s-ar putea întâmpla din cauza faptului că procesul cu fostul antrenor grec Dikealeukulos, căruia clubul târgoviştean îi datorează o sumă mare de bani, se prelungeşte. Anunţul a fost făcut chiar de Ciprian Prisăcaru, preşedintele CSM Târgovişte. “S-a făcut apel şi procesul a fost suspendat. După acest apel, şansele ca procesul să se finalizeze înainte de începerea campionatului sunt extrem de mici. Iar acest lucru, coroborat cu decizia Biroului Federal din 16 ianuarie 2017, ne va bloca în ceea ce priveşte activitatea echipei de baschet. Ne vom adresa federaţiei şi vom vedea ce se întâmplă în instanţă. Sezonul trecut aveam două variante: să desfiinţăm echipa sau să ne chinuim. Sezonul viitor este posibil ca nici măcar să nu ne mai putem chinui… Urmările sunt urâte”, a declarat Ciprian Prisăcaru prentru Jurnal de Dâmboviţa.

Se va căuta înţelegere la Federaţia Română de Baschet

În această situaţie, foarte  probabil oficialii clubului târgoviştean vor încerca să caute înţelegere la Federaţia Română de Baschet, pentru ca echipa să fie totuşi înscrisă în campionat. Însă va rămâne interdicţia deja existentă pe piaţa transferurilor, iar CSM Târgovişte se va vedea nevoită să joce cu lotul pe care îl are la dispoziţie în acest moment.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share