Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vlad Mirita: Iubesc femeia – Povestea barbatului interbelic

Vlad Mirita: Iubesc femeia – Povestea barbatului interbelic
Miercuri si joi, 5,6 martie 2014, Sala Tony Bulandra a Teatrului Municipal Targoviste va fi gazda unui spectacol in premiera, oferit de catre tenorul targovistean, Vlad Mirita. Povestea barbatului interbelic este un concept la care interpretul lucreaza de mai multa vreme, influentat de romantismul si naturaletea muzicii romanesti de altadata. A ales pentru acest proiect, zece piese interpretate de-a lungul timpului de catre Zavaidoc, Cristian Vasile, Gica Petrescu si altii, intr-o succesiune regasita si azi in povestile de iubire. 
De la ora 19, va veti bucura de originalitatea evenimentului oferit la inceput de primavara de catre Vlad Mirita, un artist de exceptie, un nume care nu are nevoie de niciun fel de prezentare.
Gabriel Boriga: „Primaria Municipiului Targoviste si Teatrul Municipal s-au gandit sa ofere targovistencelor doua seri cu totul si cu totul aparte. Un cadou de suflet pe care Vlad Mirita, prietenul nostru, il va oferi doamnelor si domnisoarelor.”

Vlad Mirita: „Ma bucur ca am gasit deschidere acasa, desi se spune ca nimeni nu-I profet in tara lui, iata ca eu am fost primit de fiecare data foarte bine. Un proiect de suflet pentru mine, “Iubesc femeia”, piesa care da si titlul albumului, compusa de Ionel Fernic, un alt targovistean.” 

Cristi Iordache
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin