Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vlăduț Niculae: ”S-au realizat mai multe proiecte decât cele prinse în oferta electorală”

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae a declarat că s-au realizat mai multe proiecte ”care nu au fost prinse initial în oferta electorală și în programul de dezvoltare. În conferința de presă din 4 martie 2024 primarul a menționat că are una din cele mai bune echipe (PSD) pentru aceste alegeri, chiar dacă și cele anterioare au avut rezultate grozave.

Vlăduț Niculae – Un fel de ”faptele vorbesc”

”Evaluarea acestei oferte electorale (referire la actualul mandat de prima) sau mai exact a gradului de îndeplinire ale acestei oferte electorale cred că poate spune totul pentru că reprezintă cel mai bun motiv pentru care oamenii să poată avea încredere în noi și în continuare.”

Peste 80% din proiectele din oferta electorală duse la bun sfârșit

”Proiectele care din diverse motive nu au putut fi încă implementate, ele se află în diverse stagii, fie de identificarea a surselor de finanțare, fie de clarificare a caracteristicilor juridice ale drumurilor respective, ș.a.m.d. dar totodată au fost realizate și numeroase proiecte care nu au fost prinse initial în oferta electorală și în programul de dezvoltare.

Proiecte care sunt gata de finalizare și altele finalizate care inițial nu au fost în programul de dezvoltare

Pot fi văzute și cred că sunt apreciate de toți locuitorii comunei noastre și asta înseamnă că lucrurile au decurs așa cum a trebuit pentru că desigur noi suntem aleși ca să îndeplinim dorințele și nevoile reale ale comunității.

Și feedback-ul este unul foarte bun. Din punct de vedere politic, cu toate că sau desigur că echipa P.S.D. la nivelul comunei Aninoasa a avut numeroase realizări de-a lungul timpului, dar cred totodată că azi echipa pe care o propune P.S.D. în comuna Aninoasa este poate cea mai bună echipă cu care putem veni în fața electoratului, în fața cetățenilor.

Vin oameni noi în echipa noastră, oameni cu experiență

Din echipa P.S.D. nu a plecat și nu va pleca nici un membru activ cu o funcție deținută în P.S.D., mai mult decât atât, sunt foarte multe persoane care ni se vor alătura în perioada imediat următoare sau care ni s-au alăturat deja și care vor aduce un mare plus echipei noastre. Vorbim aici despre experiență în diverse domenii, despre expertiză, dar și despre dorința de a face lucruri bune în comunitate alături de noi pentru că ușile au fost larg deschise.

Din 2020 oamenii au înțeles că este loc de initiativă, au înțeles că orice idee e binevenită și că împreună o putem duce la bun sfârșit. Pe stradă în ultima perioadă apar tot felul de idei, tot felul de minciuni, tot felul de lucruri care se lansează referitor la echipa noastră.

Preferăm să rămânem fermi pe poziții, preferăm să rămânem la fel de concentrați pe ceea ce avem de făcut, să ne concentrăm către oamenii care ne-au ales, către locuitorii pentru care trebuie să muncim zi de zi și să nu ne abatem, să nu lăsăm pe nimeni să ne distragă atenția.”

Carmen Holban: ”Când oamenii îmi spun prin ce greutăți trec, când le văd mâinile muncite, când le văd copiii și bătrânii, fac tot ce pot să-i ajut”

Politica Băncii Centrale Europene a dus la scăderea drastică a puterii de cumpărare a cetățenilor!

Carmen Holban: Femeile trebuie să conștientizeze că sănătatea lor este o prioritate

Distribuie acest articol Oficial Media
Share