Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Scott Jensen, senator de stat republican, care a declarat în mai multe rânduri că oficialii sanitari federali din Minnesota au umflat numărul deceselor COVID-19, a declarat marți că Consiliul Medical de Stat a respins plângerile împotriva sa, care îi contestau licența medicală.

COVID-19 este doar o gripă

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă

Senatorul Scott Jensen, medic de familie din Chaska, a avut dese opinii și remarci comparând COVID-19 cu gripa și punând sub semnul întrebării liniile directoare de stat și federale legate de numărătoarea deceselor. Comentariile sale au fost transmise la programele naționale de televiziune și au devenit rapid virale în massmedia. Jensen a declarat că asupra lui s-au demarat presiuni și o ancheta a consiliului medical de stat precum că ar fi răspândit dezinformare și că a oferit „sfaturi nesăbuite”.

În cele din urmă consiliul l-a informat că și-a finalizat revizuirea și „a renunțat la reclamații” fără să ia măsuri cu privire la licența sa medicală.

Atac la libera exprimare și gândire independentă

Relatarea lui Jensen a caracterizat ancheta ca un atac la libera exprimare și gândire independentă, considerându-se victima „intoleranței fără precedent pentru punctele de vedere contrare”. Jensen, care a fost ales în Legislativ în 2016, a spus că nu știe cine a depus cele două plângeri împotriva sa și nici nu a venit cineva în mod public.

„Am fost obligat să răspund la acuzațiile unor acuzatori pe care nu i-am putut confrunta. Acești oameni au amenințat că îmi vor lua dreptul la practica medicală, profesia și viața ”, a scris el pe facebook. „Am ales să rămân în luptă, să rămân vocal și să-mi dedic timpul pentru a continua să răspândesc adevărul, mai degrabă decât să permit ca frică să ne acapareze.”

Medicii au fost plătiți ca să declare cât mai multe decese de covid

Senator la primul mandat, care nu candidează pentru realegere, a câștigat o platformă națională într-o serie de interviuri televizate, inclusiv cu gazda Fox News, Laura Ingraham. El a acuzat că îndrumările federale și de stat cu privire la raportarea deceselor prin COVID-19 ar putea presa guvernele locale să clasifice FALS și să-și umfle numărul de morți. El a sugerat, de asemenea, că medicii și spitalele au avut un stimulent financiar pentru a umfla numărul. Popular spus au fost plătiți ca să declare cât mai multe decese de covid.

Frica este o modalitate excelentă de a controla oamenii și îmi fac griji pentru asta

InfoWars, un site de știri a susținut că coronavirusul este o armă artificială creată de om menită să stârnească panica, legată de unul dintre interviurile lui Jensen în care a spus: „Ei bine, frica este o modalitate excelentă de a controla oamenii și îmi fac griji pentru asta .“

Dezvăluirea lui Jensen conform căreia era investigat de consiliul medical de stat i-a sporit profilul. El a susținut afirmația împărtășind public o porțiune dintr-o scrisoare a consiliului de administrație, afirmând că a primit plângeri „cu privire la mesajele publice pe care le-ați făcut legate de COVID-19”.


[wpedon id=”88835″]

Citește și:

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Postările de pe Facebook legate de anchetă au fost distribuite de sute de mii de ori online, ducând la o altă rundă de interviuri locale și naționale. Jensen a fost, de asemenea, un critic vocal al răspunsului pandemic al guvernatorului Tim Walz, punându-și la îndoială utilizarea autorității executive și acuratețea măsurilor folosite de oficialii de stat.

Într-un interviu de marți, Jensen a declarat că a transmis un răspuns de 5.000 de cuvinte, apărându-și observațiile anchetatorilor consiliului, atașând zeci de articole din jurnale medicale și videoclipuri ale conferințelor de presă cu oficialii din domeniul sănătății drept dovezi. Luni după-amiază, el a primit un e-mail prin care a spus că plângerile sunt respinse și că nu este necesară nicio altă acțiune. Se așteaptă să urmeze o scrisoare formală prin poștă.

Documentare, realizare și editare: Cristi Iordache

Surse și bibliografie: Star Tribune, Fox News, News Break, Minnesota Post, Fox 9,

Vă prezentăm și declarația video a senatorului Scott Jensen!


Citește ultimele articole pe aceeași temă:

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin