OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: joi, iul. 17th, 2014

Filozofia comentatorilor tv


 
   Ne-am întrebat vreodată cu ce schimbă un subiect sau un eveniment anume, pompoasele comentarii ale unor invitați (permanent) la talk-showuri tv? Ai impresia că distinșii vorbitori sunt o autoritate și mai ales că filozofia lor schimbă cu ceva datele problemei. 
   Să luăm de ex. pe doamna Monica Tatoiu. Oare este chiar așa un om știe-tot?
   Filozofia comentatorilor tv este asta: eu să fiu în prim-plan, restul să se ducă dracu… Când apar polemici, aproape toți comentatorii tv își dau arama pe față. Toți se dau deștepții lu’ pește, dar niciunul nu-și dă seama de penibilul situației. Toți se dau filozofi, dar nu știu că filozofia adevărată înseamnă iubirea de înțelepciune. Decitoți se dau filozofi, dar niciunul nu e înțelept. Majoritatea apar pe micul ecran (acum plasmă sau LCD) pentru imagine. Nu contează că ei vorbesc mult și prost și fără rost. Filozofia lor e limitată la eu. La ce spun eu. Atenție ce spun eu! Cum ai zice: taci că vorbește Ponta! 

 Vrei sa-l suni pe Ponta? Vezi NUMERELE DE TELEFON ALE POLITICIENILOR!

Și după ce-l asculți, te întrebi de ce nu tace el, că mai frumos ai fi vorbit tu, un simplu om din popor. Așaajungem să credem că lumea comentatorilor tv e un fel de cerc vicios. Vorbesc toți ca o moară hodorogită. Însă, una e să vorbești, alta e să iei cuvântul și în special să iei atitudini. Normal, și tăcerea are rostul ei. Dar să știi să taci, ține de bun-simț, de conștiință și de demnitate. Pălăvrăgeala, circul mediatic și bășcălia… ține de lumea tv. O lume tv tot mai absurdă și aberantă.

 
Dănuț Belu
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It