Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

3 aspecte importante care te vor ajuta să alegi o agenție imobiliară în Cluj-Napoca

Există tot mai multe agenții imobiliare în România. Numărul mare al acestora face ca selectarea celei potrivite să fie o sarcina provocatoare. La ce să fii atent atunci când alegi un partener și ce sfaturi ar trebui să iei în considerare atunci când vrei să cumperi, vinzi sau să închiriezi un teren sau o casă?

Cum văd clienții compania?

Profesionalismul este ceea ce aștepți mai întâi de la agenții unei companii imobiliare. Prin urmare, la început, urmărește cu atenție oferta și activitatea firmei – transparența informațiilor de pe website-ul agenției este foarte importantă. 

Ceea ce este crucial, însă, este ceea ce au de spus clienții care au mai colaborat cu acea agenție imobiliară. Verifică mulțimea de recenzii de pe forumuri, rețelele sociale, dar și de pe Google. Fii critic la cifre, totuși, deoarece agențiile mari rareori se laudă cu un punctaj maxim. Analizează calitatea recenziilor și asigură-te că le iei în considerare pe cele reale și sincere.

Experiența și calificările angajaților 

Credibilitatea în industria imobiliară este judecată de reputația companiei. Iar o agentie imobiliara Cluj Napoca o construiește pe baza experienței și competenței angajaților săi. Așadar, orientează-te către o agenție imobiliară care este prezentă de mai mulți ani pe piață și care a câștigat încrederea clienților săi. 

Merită să acorzi atenție referințelor, premiilor și sferei serviciilor oferite. Angajații calificați sunt un semn că agenția selectează și angajează doar persoanele care au abilitățile necesare pentru a se dezvolta în această profesie. Cel mai bun mod de a verifica cunoștințele și de a evalua agenția imobiliară în sine va fi o întâlnire față în față cu reprezentanții acesteia. Aspectul plăcut, capacitatea de comunicare și, mai presus de toate, cunoștințele extinse în domeniul imobiliar sunt caracteristicile cele mai de dorit ale unui agent cu care să îți dorești să colaborezi.

Servicii complete

O bună agenție oferă o gamă completă de servicii. Aceasta înseamnă că înțelege perfect complexitatea proceselor de intermediere imobiliară. Domeniul de aplicare al serviciilor unei agenții imobiliare profesionale ar trebui să includă:

  • consultanță în vederea stabilirii unui preț sau buget corect;
  • activități de marketing pentru promovarea imobilului tău;
  • prezentarea profesională a proprietății (descrieri profesionale și proiecții ale proprietății);
  • asistență în chestiuni administrative;
  • asistență în negocieri.

Doar un serviciu cuprinzător înseamnă economie de timp, stres și siguranță pentru clienți.

O agenție profesionistă te va ajuta să treci peste formalitățile care necesită timp și sunt adesea complicate și îți va explica prevederile cuprinse în contract. Cunoștințele și profesionalismul ar trebui să fie vizibile la fiecare pas al cooperării cu o agenție imobiliară.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share