Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban – Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța

Timp de două zile, în stațiunea Mamaia de la malul mării, se desfăşoară intâlnirea zonală a femeilor social democrate din Regiunea SUD-EST şi Regiunea Bucureşti-Ilfov. Evenimentul are loc în perioada 22-24 iulie.

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița și președinte OFSD Târgoviște, prezentă la eveniment, a transmis un mesaj pe pagina de social media prin care susține că rolul femeii în societate este unul deosebit de important și aduce stabilitate în toate domeniile.

Oficial Media – Carmen Holban – Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța
”Administrația și politica sunt două domenii în care, indiscutabil, doamnele și domnișoarele au o contribuție majoră. Este recunoscut faptul că prezența unei femei asigură stabilitatea de care orice sistem are nevoie pentru a evolua. Sănătatea și educația sunt alte două subiecte pe care, alături de colegele din PSD Dâmbovița, le discutăm zilele acestea la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța. Toate sistemele sunt perfectibile și întotdeauna este loc de mai bine, rolul femeilor fiind însă determinant în atingerea tuturor țintelor propuse.
Mulțumim colegelor noastre încă o dată pentru organizarea acestui eveniment, astfel de întâlniri fiind mai mult decât oportune pentru soluționarea rapidă a problemelor zilelor noastre”, a precizat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
În prima zi a reuniunii, cercetătorul Iulian Stanescu, din cadrul Academiei Române va prezenta tema „Calitatea vieții în România în anul 2022. Probleme, perspective, soluții.”. De asemenea vor fi și dezbateri cu teme precum: „Educația înseamnă viitorul românilor, viitorul României”, sau „Administrația publică locală – domeniu de implicare și de responsabilitate pentru femeile social-democrate.”

Citește și:

Carmen Holban: Medicii de familie primesc fonduri prin PNRR pentru renovarea și dotarea cabinetelor medicale

Carmen Holban, deputat, în mijlocul oamenilor din comunele Dragomirești, Dobra, Băleni și Lucieni

Carmen Holban, mesaj de Ziua Drapelului Național al României

PSD Dâmbovița, întâlnire cu agricultorii și fermierii de sărbătoarea iei și a satului românesc

Carmen Holban: România va solicita Consiliului European acordarea Republicii Moldova a statului de țară candidată la Uniunea Europeană

Carmen Holban – Organizația Femeilor Social-Democrate din România, ședința Comitetului Executiv

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share