Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Elisara, centrul SPA de masaj si terapii- o oaza de liniste pentru adeptii masajului terapeutic

Centrul SPA de masaj și terapii Elisara vine în întâmpinarea voastră cu soluții terapeutice naturale și eficiente pentru rezolvarea durerilor articulare sau musculare, ale spatelui, mâinilor și picioarelor. Avem diverse tipuri de masaj, terapii cu uleiuri esențiale Young Living și cu dispozitive tahionice care acționează pe toate nivelele ființei. Acestea o armonizează și îi oferă o stare profundă de bine.

Folosirea uleiurilor esențiale amplifică eficiența masajelor noastre prin faptul că acestea pătrund la nivel celular și reactualizează informația originară, astfel încât trupul se realiniază la starea de sănătate.

Elisara, centrul SPA de masaj si terapii- o oaza de liniste pentru adeptii masajului terapeutic
Oficial Media – Elisara, centrul SPA de masaj si terapii- o oaza de liniste pentru adeptii masajului terapeutic

Centrul SPA Elisara- serviciile de masaj terapeutic si relaxare

Masajele pe care le folosim (deep tissue, de relaxare, reflexogen, cu pietre calde, cu bețe de bambus – anticelulitic, LomiLomi, facial) le adecvăm nevoilor voastre, astfel încât articulațiile dureroase se recuperează, tensiunile și contracțiile musculare se reduc, trupul își recuperează tonusul, pofta de viață crește și se complexifică. Terapia prin yoga care însoțește masajele în cadrul abonamentelor noastre vă oferă posibilitatea de a vă putea menține starea de bine și de a vă regenera când este necesar. Obțineți, astfel, propriul control asupra stării voastre de confort.

Elisara- viziunea centrului de masaj si terapii

Tot ce realizăm la centrul SPA Elisara de masaj si terapii are o abordare holistică. Aceasta oferă chei importante de a vă reduce stresul și de a va menține în parametri optimi. Combinăm tehnici și terapii, astfel încât ființa voastră să beneficieze de armonie și confort pe toate nivelele: fizic, psihic și mental.  Aceasta este cea mai indicată metodă în masajul terapeutic. Produsele pe care le folosim sunt produse de înaltă calitate, naturale care susțin starea de sănătate a pielii si tenului. Cei care au suferit traumatisme se pot regenera prin masajele terapeutice oferite de noi. Terapia tahionică este o modalitate de armonizare profundă, de deblocare a energiei pe toate nivelele ființei și de stimulare a puterii de regenerare a organismului. Pe lângă serviciile terapeutice de care te poți bucura în centrul nostru, îți vom oferi și diferite chei și metode practice pe care să le poți aplica și tu acasă – de la metode yoghine și tantrice, la indicații și aplicații ayurvedice pentru că fericirea și armonia fiecăruia dintre noi nu trebuie să depindă de nimeni altcineva. Vrem să ne asigurăm că revii la noi de drag și plăcere, nu presat de stresuri și tensiuni de care nu mai știi cum să scapi.

Așa că, te așteptăm nu doar cu răsfăț, dar și cu soluții pentru ca starea ta de bine și armonie să devină stabilă și durabilă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share