Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Respectul față de cetățean trebuie să se regăsească în toate instituțiile publice

În urma prezentării în mass media a nemulțumirilor pensionarilor din Valea Jiului, legate de situația de la Casa Locală de Pensii Petroșani, Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a luat primele măsuri pentru rezolvarea problemelor semnalate. Oamenii sunt nemulțumiți atât de condițiile inadecvate din spațiul de așteptare cât și de comportamentul unor funcționari de la ghișee.

O echipă a Instituției Prefectului și conducerea Casei Județene de Pensii se vor afla luni, 24 februarie, la Petroșani pentru a discuta atât cu pensionarii care apelează la serviciile Casei Locale de Pensii cât și cu personalul de la ghișee.  În urma verificării la fața locului a situației semnalată în spațiul public, vor fi luate masuri în cel mai scurt timp.

      “Trebuie reamenajat spațiul pentru public și, totodată, se impune o schimbare a atitudinii profesionale a angajaților față de pensionari. Respectul față de cetățean trebuie să se regăsească în toate instituțiile publice, a declarat  prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share