Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cătălin Ivan (ADN): Cerem interzicerea finanţării partidelor politice din bani publici în perioada de criză. Românii trebuie protejaţi în aceste vremuri, nu partidele politice!

„Vedem că este o mare supărare că amenzile, multe date abuziv în perioada stării de urgenţă, nu se mai plătesc. Este cel mai mare număr de amenzi raportate la populaţie şi cel mai mare cuantum raportat la venitul mediu din toată Uniunea Europeană. Un astfel de abuz a fost oprit în mod corect de CCR şi salutăm această deciziie.

Nu vedem însă nici o preocupare la Klaus Iohannis sau PNL legată de faptul că peste 181 milioane de lei se duc în conturile tuturor partidelor politice parlamentare în aceste vremuri de grea încercare pentru fiecare român în parte. Ataşăm lista completă cu sumele care se duc din bani publici către partidele politice, în condiţiile în care guvernul încearcă să smulgă bani tot de la cei sărăciţi de această criză.

Cătălin Ivan (ADN): Dați românilor viețile și libertățile înapoi!

Guvernarea PNL, în frunte cu Iohannis, îi sărăceşte şi mai mult pe românii deja săraci, îndatorează copiii noştri pe viaţă şi se asigură că pântecele pline ale politicienilor din Parlament rămân în continuare ghiftuite. Este o imensă nedreptate care trebuie corectată urgent!

Tăiaţi fondurile din bani publici pentru partidele parlamentare şi reduceţi povara de pe umerii românilor! Românii trebuie protejaţi în aceste vremuri, nu politicienii“!

Cătălin Ivan
Coordonator politic ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională

Cătălin Ivan (ADN): „Domnule Klaus Iohannis, dacă nu-i vreți pe români în stradă, în față la Cotroceni, dați-le viețile și libertățile înapoi!”

Cătălin Ivan (ADN): Adoptarea tacită a legii privind autonomia ținutului secuiesc arată o Românie îngenuncheată

Cătălin Ivan: ”Foamete, sărăcie și revolte sociale”. Un interviu despre adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus

Cătălin Ivan, președinte ADN – scrisoare (larg) deschisă către un guvern vulnerabil

Distribuie acest articol Oficial Media
Share