Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cătălin Ivan (ADN): „Domnule Klaus Iohannis, dacă nu-i vreți pe români în stradă, în față la Cotroceni, dați-le viețile și libertățile înapoi!”

Cătălin Ivan (ADN): „Domnule Iohannis, înainte de a fi dat foc la casă și a ne fi lăsat pe toți pe drumuri, poate era mai bine să vă fi gândit că alții au făcut focul afară și acum le este mult mai bine”

  „Domnule Klaus Iohannis, dacă nu-i vreți pe români în stradă, în față la Cotroceni, dați-le viețile și libertățile înapoi! Idolii pe care vi i-ați ales în această perioadă vă contrazic unul câte unul. Franța deschide toate școlile și grădinițele, iar Organizația Mondială a Sănătății spune că izolarea oamenilor în case a fost o greșeală și laudă modelul suedez.

Domnule Klaus Iohannis, Organizația Mondială a Sănătății, prin aceeași voce care cerea autorităților să intre în casele oamenilor și să separe membrii familiilor, spune acum că țările care au izolat oamenii în casă au greșit și că modelul suedez este cel de urmat. Cu alte cuvinte, înainte să ne fi dat foc la casă și a ne lăsa pe toți pe drumuri, poate era mai bine să vă fi gândit că alții au făcut focul afară și acum le este mult mai bine.

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


Costurile lipsei dumneavoastră de tact și viziune vor fi enorme pentru societatea românească.

Prețul acestei extravaganțe pe care v-ați permis-o din comodul fotoliu de la Cotroceni va fi uriaș, dumneavoastră venind și certându-ne o dată la câteva zile, bronzat și frezat, iar noi fără locuri de muncă, închiși în case, cu viitorul incert, ba chiar foarte sumbru.

Update: Organizația Mondială a Sănătății susține că, în realitate, cea mai indicată soluție în combaterea pandemiei ar fi fost calea „fără restricții”, aplicată de către Suedia în tot acest timp. Click pentru detalii!

Și, ca și cum nu ar fi suficient pentru o singură zi, după ce Organizația Mondială a Sănătății ne-a spus că am greșit urmând orbește recomandările lor, ceea ce ar fi înțeles orice gâgă dacă și-ar fi folosit propriul cap și nu deciziile în plic primite de prin alte părți, astăvi vă contrazice o dată în plus și Ministerul Educației din Franța. Același minister care v-a demontat minciuna de acum două zile cu cazurile grave de copii francezi infectați. Franța, domnule Iohannis, a anunțat că va deschide toate grădinițele și școlile primare de pe 11 mai, urmând să deschidă gradual toate formele de învățământ.

Deci, toată lumea civilizată pe care ați fetișizat-o în toți acești ani ia măsuri contrare cu cele pe care ne obligați dumneavoastră să respectăm în România. Vă cerem imperios să ne dați viețile înapoi, să renunțați la planul pas cu pas de a limita libertățile românilor și de a instaura cenzura, închizând ziare și posturi de televiziune, și să vă întoarceți la marota dumneavoastră preferată, dar cam lisită de interes pentru noi toți ceilalți, cea cu alegerile anticipate“.

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!


Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie


Distribuie acest articol Oficial Media
Share